Dwyane Wade ви показва как да издигнете Fanny Pack си с $ 44,000 Rolex

Anonim

Ние не ви хващаме. Рокът е пионер в него. Рапърите го усъвършенстваха. И сега Дюйън Уейд е издигнал стилът на поляризиращия фенди пакет на съвсем ново ниво.

Стартовата звезда на НБА беше в лозунги за Лос Анджелис, когато съчетаваше огромна опаковка от бял фен с черна чанта, деним от въглен, с навити маншети, черни чорапи и бели бански маратонки, допълнени с. $ 44, 150 Rolex Day-Date 40 часовник.

Погледът със сигурност няма да бъде за всеки вкус, но няма никакво отричане, че бумът (фънки пакет) в тенденцията на гръдния кош се е развил, за да спечели място в съвременната сфера на модата (заедно с множество меми).

Виждаме все повече и повече от хип-хоп зверове, които разтърсват върховете на Върховния фенки със стрелците, за разлика от "момчетата" на миналото. Дали това е нещо добро за бъдещата мъжка мода е нещо, което ще ви позволим да решите.

Това, което казваме, е, че изглежда не на място до съпругата на Уейд, Габриел Съюз. Искам да кажа наистина, какво наистина трябва да носите в този пакет?

1/4

2/4

3/4

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]