Dunhill ICON Elite: Бутилирана британска мъжественост

Anonim

Следната статия е спонсорирана от dunhill

Ако сте човек, който е взискателен към търсенето на съвършенство, човек, чийто характер и стил е с вечна елегантност или човек, чиито усъвършенствани нрави са наследени от дълбока оценка за традицията и по-хубавите неща в живота, първо, поздравяваме те. На второ място, какъв е вашият подпис аромат? Ако искате да оставите трайно впечатление, ICON Elite на dunhill е нашият нов личен фаворит.

Вероятно вече сте запознати с диапазона ICON на Dunhill. Elite е третата усъвършенствана адаптация на марката - модерна и вечна интерпретация на емблематичния мъжки аромат.

Всъщност, мъжествеността е основна характеристика на цялата гама на DUNHILL ICON, по-специално Elite. Душата на аромата е изградена върху силна основа на сицилианското бигарад, ветивер и сандалово дърво, създавайки устойчиво дърво, което образува подписа на аромата.

Здравите подправки като Cardamon и Black Pepper добавят малко повече дълбочина и сила към dunhill ICON Elite, докато Heart Blue Sage и Juniper го държат елегантен. И накрая, мощната комбинация от Ебенди Ууд се отблъсква от Black Suede, за да демонстрира фините детайли на аромата и експертно майсторство.

Що се отнася до бутилката? Е, тя предизвиква повече от същата британска елегантност като миризмата, която съдържа. Вдъхновена от богатото британско моторно наследство на Alfred Dunhill, дизайна на бутилките на ICON Elite се обезсмъртява в елегантно оникс стъкло. Също така се отличава с модела на марката, подписан от двигателя, с невероятно прецизен и сложен дизайн, който олицетворява вниманието към детайлите и несравнимите инженерни умения, характеризиращи се с dunhill.

Уникален, свеж, пикантен и дървесен, ICON Elite на Dunhill е за човека, който разделя своето време между града и страната, въплъщавайки престижен и несъмнен британски лукс, независимо дали е вкъщи или в чужбина. Това е за човека, който при пръскане на подписа си аромат, излъчва увереност без арогантност, обжалване без его. Много просто, ICON Elite на Dunhill е за истински джентълмен.

dunhill ICON Elite 100ml $ 140 и ICON Elite 50ml $ 100 са налични в магазините на Myer и David Jones сега. Получете безплатен подарък при закупуване на dunhill ICON Elite100ml от Дейвид Джоунс или Myer. Един подарък на клиент, наличен от 7 август, докато запасите са последни и не са налични във връзка с друга оферта.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията