Дейвид Джоунс разкрива какво се случва в мъжката мода тази зима

Anonim

Снощи, Дейвид Джоунс проведе колекцията си за есенно-зимни дамски и мъжки облекла, стартирала в Сидни Карвардс. Винаги една афера на знаменитост, помпоз и въздушни целувки, отидохме заедно, за да видим какво се случва с мъжкото облекло през следващата зима.

Ако има едно нещо, което е болезнено вярно за тези събития, това е, че мъжкото облекло е почти винаги една невероятна афера. Няма да стигнем дотам, че казахме снощи, че сме виждали признаци на надежда в често срещана местна сцена. Може ли това наистина да е годината мъжки облекла прави разлика в пазара на дребно? Можем само да се надяваме.

Водени от оребрена челюстна линия на мъжкия модел Йордан Барет, шоуто на този сезон беше всичко за слоеве и земни тонове. Зелените палта, бордовите чекове и елегантните черни костюми направиха и присъствието му усетено. Честно казано, това беше най-добрата колекция, която сме виждали от австралийския търговец на дребно в годините като много по-голяма и елегантна афера - нещо, което се надяваме да уловим сред другите дизайнери и търговци на дребно.

Също така трябва да се каже, че тяхната международна дизайнерска колекция за мъжки облекла е най-впечатляващият избор, който сме виждали през последните години. Шапките от вълна, тежките авиаторни очила, зелените палта и бронхите от лакобояджийски са били задължителни за по-студения сезон.

За местни дизайнери, Калибър и Джак Лондон се захванаха със сакове от велурен велосипедист, с големи цветове и бургундски панталони. Това е освежаващо, за да видим, че Калибър прави такса отново след толкова много по-тихи години.

Изглежда, че ще бъде голяма зима за Дейвид Джоунс.

1/11

2/11

3/11

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията