Дейвид Бекъм отвъд завинаги - миризмата на успех

Anonim

Следната статия е спонсорирана от Дейвид Бекъм Отвъд

Има много успешни хора, които да се възхищават в този ден и възраст. От Ричард Брансън до Барак Обама, това са тези дрипи за богатство истории, които наистина вдъхновяват и създават сцена за още по-големи постижения.

Когато говорим за най-вдъхновяващите мъже в света, обаче, няма да минава футболна легенда, икона на стил и благотворителен посланик Дейвид Бекъм.

"Работете усърдно, за да постигнете мечтите си, е нещо, с което може да се отнесе някой, " казва Бекъм. "Наистина съм страстен към всичко, което правя, и винаги съм сигурна, че винаги имам нова амбиция, която се стремя да постигна. Мисля, че е важно да обичаш това, което правиш, и да се фокусираш върху целите си.

От работата си с УНИЦЕФ до модните си сътрудничества и любовта към семейството си, Бекъм рисува всякакви цели на лично и професионално ниво. Сега 41-годишният се връща с нов аромат, който насърчава всички мъже да се стремят към (и миришат) успех.

Проследяването на тазгодишния ужасен мирис Отвъд, Дейвид Бекъм Отвъд Завинаги се фокусира върху решителност и постоянство. Всичко е свързано с това, че тази идея за упорита работа и решителност е още една стъпка напред с аромат, който капсулира задвижването и страстта на Бекъм по елегантен, динамичен и уверен начин.

Така че, защо отвъд вечността е мирът на успеха? Отдайте се на въображението си за миг в пикантни върхове на живи индийски индийско орехче, свежи нотки на елеми и бергамот, харизматично и мъжествено сърце от виолетово, балансирано със свежи цветове, последвани от комбинация от интензивен пачули, кожен аромат и весевер.

Обвит във флакон, подобен на този на "Отвъд", Дейвид Бекъм "Отвъд вечно" има ефект на измръзване и шикозен графичен образ на възходящи квадрати, за да отразява движението и постиженията, които вдъхновяват аромата.

Ако това все още не е достатъчно, представете си: остър, подреден костюм и чиста бяла риза, съчетана с перфектно полирани обувки, безупречно подрязана брада, коса, припряна на Т и едно парче Beyond Forever, началото на една красива връзка.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива