Треньорът на запознанства разкрива защо да си добър човек може да ви направи губещ

Anonim

Добрите момчета свършват последни. Това е стара поговорка, за която се обсъжда твърде дълго, затова сме ударили нашия резидентски дарителски експерт Крис Манак от манийни семинари за съвет как да направите, ако сте просто човек, който не може да спечели в живота и обичам.

Сгънете и обръщайте внимание, момче.

Нишата и грозната истина

Приписването на липсата на успех от страна на мъжа с жените, за да бъде хубаво, е като да обвиняваме пожарникарите за пожар, просто защото са на мястото на престъплението. "Ниша" присъства заедно с други черти, и това са повече тези други черти, по мое смирено мнение, които са истинската причина за липсата на успех в света за запознанства.

Мислете за хубавия човек за един миг.

Не, не мислете за някой хубав човек, който знаете кой е мъжът, помислете за клишето, което е най-често в центъра на този вечен главорез на кестена: "Той е хубав, но. "

Нека за момент разбием хубавия човек. Обикновено той е от типа, който:

  • Той никога няма да се разсърди с жена, която интересува, независимо от това, за което може да говори
  • Определено нямаше да я дразни и да й даде същите глупости, които действителните й приятели биха искали
  • Няма да я извика на глупостите си, дори и да е драматична
  • Той определено няма да споменава други жени, които представляват интерес в живота му (вероятно защото няма такива)

Крайният резултат е донякъде черупката на човек. Подходящ "да-човек" без дълбочина, без вълнение, без очарование, без собствен живот. Няма напрежение, няма сексуално вълнение. Аз със сигурност не мразя хубавия човек, както преди всичко знам, че става въпрос за едно нещо - самообладание.

Дълбоко, хубавият човек просто не смята, че е достоен за момичето. Тя е по-привлекателна от него, по-популярна от него; той не би могъл да й предложи нищо от мястото му с ниска стойност (поне в съзнанието му).

Вълнението, действията и отношението му по същество говорят едно - че тя е по-добра от него. Така че той я настани и я накара да го нарече "невероятно хубав", като изречението неизбежно е последвано от "но. "

Това, което тя не иска

Тя не иска някой да се съгласи с всичко, което тя казва; тя иска да има разговор с някой със собствен ум.

Тя не иска някой да е на нея и да се обажда; като много от нас, тя просто иска смях, дори и да е в себе си. Тя не иска някой отчаян човек да се влюби в нея при капка шапка. тя иска човек, който се захваща с живота си, водач, който я кани да язди.

Случаят за толкова много хубави момчета е, че живеят в недостиг, затова се придържат към първия блясък на надеждата. И те просто са прекалено приятни.

Някои биха обсъждали, че това е по-манипулативно от лошите момчета, тъй като те не са истински или честни. Жените могат да се превърнат в обекти на пиедестала на хубавото момче и в крайна сметка се чувстват задължени да бъдат толкова приятни и приятни, да се движат леко и да предават информацията си избирателно, за да не обиждат или да наранят приятеля си (когото тя много знае, че има нещо за нея ).

Тя не иска човек, приятел или по друг начин, че трябва да се тревожи за това да навреди на всяко малко решение, което прави.

В крайна сметка - хубавото момче просто не е много вълнуващо да бъде наоколо.

Право на ползване: Заблудата на Ница момчета

Колко често виждате човек, който се оплаква, че жените искат само лоши момчета, духовници, глупости, а не него? В края на краищата - той е хубав човек! - Какво не е наред с тях? - попита той. Когато човек стигне до този момент, той почти може да се сбогува с всякакви парченца женско уважение, които може би са напуснали.

Жените не са отблъснати, защото е хубаво; те са отблъснати, защото нуждата му засенчва ВСИЧКО друго. Тя я казва недвусмислено: "Аз съм путка и вместо да растем и да се развивам в по-добра, по-силна версия на себе си, искам светът да се наведе към начина ми на путка"

Това е най-голямото нещо, което спира толкова много "хубави" момчета да получат голям интерес от жените.

Приятно послание вкъщи

Това НЕ е особеността на това, че е хубаво, че държите жените далеч от типичния хубав човек, това е това, което се случва отдолу. Това е неговата липса на самооценка, неговия недостиг и / или правото му.

Милиони хубави момчета от цял ​​свят се срещат с фантастични жени, но те се различават от нашия красив клише, като се ценят, преследват живота си, като имат гръбнак, като имат перспектива и са истински и честни с жените в живота си.

Те не пиестализират жени; вместо това, просто ги третирайте като човешките същества, които те са и желаете да бъдат третирани като.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията