Правилният начин да носите случайни Blazer и къде да го получите

Anonim

Да се ​​научиш как да носиш обикновения блейзър, трябва да се върнеш в морския фолклор. Историята се развива така: през 1837 г. млада кралица Виктория посещава кораб, наречен HMS Blazer, част от Кралския флот. В подготовката за царската инспекция капитанът на кораба нареди на екипажа си да се усмихне, като носеше сакота с двойно гърло с морскосинки над пуловерните пуловери на моряците.

Погледът (и името) останаха. Ако това беше достатъчно добро за Нейно Величество, един блейзър със сигурност трябва да е част от арсенала ви за ежедневен стил. Независимо от своето вездесъщство, специално изработеното яке предлага изненадващо многообразие, луч и достатъчно лако, за да се смята за случайно, когато иска да бъде.

Като взехме блейзера отвъд официалните настройки, събрахме пълен пътеводител за това как да носите обикновения блейзър. По същество става въпрос за обличане на нещата за случайни случаи, които ви дават външен вид, който все още е великолепен и чист, но има по-спокоен, модерен усет. Все още кралски, никога по-обикновен.

Необикновени правила на Blazer

Има много проклетници, които ритат около киберпространството на мъжете в този ден, така че нека да преминем основните правила на блейзер.

Не го правете част от костюма си

Това е един от онези очи за подробности моменти. Дори ако изглежда като съвсем обикновен сако върху закачалката, познавачите винаги могат да разберат кога костюмът е отделен за якето си. Сакото е прекалено формално в завършеност и структура, което пречи на ежедневната естетика, с която се занимавате, изхвърляйки целия облик.

Вашият Blazer трябва да бъде по-кратък в тялото

Традиционното правило на палеца (буквално) гласи, че подгъва на вашето яке трябва да удари около палеца на палеца, този между края на палеца ви и мястото, където се среща с дланта. Вашият блейзър трябва, като добър адвокат, да ви покрива задника, но не трябва да е прекалено дълго.

Вашият Blazer Fit трябва да приютява допълнителни слоеве

Костюмното яке е предназначено да се побира само от една (риза) или две (риза + жилетка) слоеве отдолу и е съобразено с това. От друга страна, блейзърът трябва да бъде монтиран, за да позволи наслояване. Когато студеното време удари, ще бъдете благодарни за възможността да слоете няколко парчета, включително трикотаж, под вашия блейзър.

Използвайте различни цветове, платове и шарки

Не се страхувайте да се смелите и творчески, тъй като често това е разликата между добър стил и наистина страхотен стил. Изпробвайте ярки блокчета за цветни блокчета, класически отпечатъци и модели, като ленти и чекове, както и разнообразие от различни тъкани от бельо до кадифе. Ако тръгнете по този маршрут, блейзърът трябва да е изявление, така че не забравяйте да упражнявате подходящо сдържане другаде.

Имате повече от един в гардероба

Това върви ръка за ръка с предишното правило. Вашата колекция бижута е възможност да изпробвате всякакви различни стилове и марки. Попълнете килера си с микс от евтини и скъпи парчета, така че сте готови за всичко. И не забравяйте да пазарувате добре идват време за продажба, тъй като blazers често са последните неща, които да се продават.

Мъжки тип Blazer

Блейзърът може да бъде възпрепятстван и елегантен, артикул за всякакви дрехи. В противен случай, блейзерът утвърждава вашия индивидуален стил и персонален панкрет. Каквото и да изберете, знанието е власт. Ето най-често срещаните блейзъри за мъже на пазара:

памук

Памучните блейзери са най-разпространеният летен блейзър. Леката и брилянтна тъкан се простира над рамото и през торса до бедрата без усилие и поддържа добре своята форма с подложки за рамо или обиколки, които са добре структурирани. Единична или двойна гърда, памукът се чувства хладен в който и да е цвят, но се уверете, че крем или бял и флот или въглен да се споменава някъде в канона на блейзър. Двойки с дънки или цветни килими и маратонки като ръкавица.

Вълна / Blend

Вълна е висококачествена блейзерна тъкан, подходяща за есента и пролетта, когато се преоблича за сезона. Блейзърът от вълшебна вълна е най-добрата класика, но със сигурност не е единствената ви възможност. Това е неутрален и тъмен цвят, който го прави миг символ на шик, докато избягва джуджета. Посредством спектъра, вълната се смесва както с висококачествени (кашмирни, копринени), така и с ниски платове (полиестер, памук, еластан), което означава, че имате опции, свързани с цената и усещането и движението на вашия блейзър. Правило: опитайте, преди да купите.

туийд

Туид е тежка тъкан, която също е най-добре записана за студено време. Туид е практичен, но все пак стилен начин да се запази топло през зимата. Не се заблуждавайте от стария английски шап, който е известен със спорта на това яке - туидният блейзър може да бъде напълно модерен, особено за добавяне на малко текстура към плосък или монохромен екип.

бельо

Платното бельо е строго лято и е предназначено за ежедневна лятна рокля, където е вероятно да се потите в вълна или кашмир. Лесно смачкана, която може да бъде очарователно стилна, ако се пусне правилно (ръкавът е валцуван и яката изпъкнала), ленената тъкан е невероятно лека и хладна. Спалното бельо е идеално пригодено за случайни неструктурирани блейзери, съчетани с летни бели панталони и риза с отворена врата, без косачки без дръжки и джудже квадрат. Отплатете, приятелю.

Цветен блок

Лятото е моментът да извадите най-смелите и най-ярки цветове във вашия арсенал. Ако не сте готови да се потопите в най-смелите тонове, поемете нагоре в цветовата скала. Най-сигурният залог е да закотвите вида с неутрални нюанси, но рисунка с рисунка също е възможна, ако наистина искате да преместите границите.

Не забравяйте и аксесоарите: гривна с цветен рисунък с тон, начертан за цвета, ако яке ви изглежда остър, и джобче квадратно в по-тъмно сянка на якето ви дава вид стабилност и сплотеност.

Модели и чекове

Що се отнася до моделите, възможностите са практически безкраен, което означава, че няма недостиг на възможности да ги носите. Независимо от сезона, има модел, който ще изглежда страхотно. Stripes са класически, изтънчен избор с наследство. Проверки също правят облекло се открояват. Не е нужно да се придържате към ограничени дизайни, затова се чувствайте свободни да отидете смело там, където всякога вашето чувство за стил ви води.

Структурирани и неструктурирани

Това е лесен начин за разграничаване между спокоен и формален. Структурираният блейзър е остър, чист рязан и праволинеен. Неструктурираният блейзер, от друга страна, е по-мек, гъвкав и по-спокоен. Вашият гардероб трябва да включва структурирани и неструктурирани блейзери за максимална гъвкавост.

Съвет на експерта

Необичайният блейзър. Това звучи като противоречие. Блейзърс си спомнят нещо, което Роджър Мур щеше да носи на яхта в "Шпионин, който ме обичаше", точно преди да се опита да се върне отново.

Casual? Това е нещо, което всеки изглежда няма да постигне. Всъщност австралийците изобретяваха "случаен" дресинг до точката, в която го правеха приемливо да носят ремъците. Навсякъде.

Работата е от време на време, "случаен" не го отрязва и костюм подсказва на всеки, на когото имате интервю за работа. Блейзърът може да събере дънки, поло риза и чифт маратонки и да изглежда "подходящ". Признайте го, понякога гледате на един италианец и мислите, че "изглеждат добре.

С лекота, просто я хвърли по някакъв начин "(моля, не кажете това на глас, всички грешки). Каква е общата дреха? "Необичайният блейзър". Памук, вълна, обикновен или чек, флот или кхаки или някъде между тях. Няма значение. В края на краищата това е "случайно".

- Матю Старт, група маркетинг мениджър Кеймбридж облекло

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]