Най-готините начини да издърпате Slicked Back прически и не изглеждат мазни

Anonim

Гладката коса е направила кръговете като краят на корпоративната униформа. Това е просто, чисто и казва, че сте тук, за да се справите.

Можете да го свържете с алфа мъжки корпоративни воини и несполучливи момчета от продажбите в лилави костюми, но хлъзгавата коса на гърба може да бъде идеалното противоотрова за застояла прическа, която ви оставя да искате нещо с малко повече удар.

Гладката коса проектира зряло, първокласно качество на бизнеса и е достатъчно дълго време, за да не бъде изпратено до купчината боклук на изненадващи модни тенденции. Има и място за това извън офиса. Като играете с различни продукти, подходящи за околната среда, можете да го адаптирате и за приключения през уикенда, когато костюмът и вратовръзката останат в гардероба.

Това ръководство ще ви даде фоликулярна пътна карта, за да постигнете несмазка, несмъртна хлъзгане назад. Ще откриете дали косата ви е до задачата, какви продукти да използвате, и вдъхновяващи примери за стила, който трябва да се смила. След това можете да се върнете, за да наблюдавате Уолстрийт и да изучавате брокерски услуги 101.

Вашата коса е подходяща за работата?

Джъстин го прави точно

Слитната гърба на косата е вездесъща в западната култура като лошите танци и момчетата, наречени Джеймс, но това не означава, че тя работи за всички. Структурата, плътността и растящата шарка на косата ви може да направи огромна разлика при определянето дали можете да издърпате стила.

За начало, вероятно вече знаете, че права коса се поддава на стил на гърба. Правият косъм следва прост модел, който е от решаващо значение за цялостната форма на среза. Посоката на растежа на косата също е важна. За някои момчета косата естествено расте напред, което го прави устойчив на две гребена и грейпфрут.

Ако това звучи като теб, тогава трябва да помислите за получаване на уют със сушилня и да инвестирате малко повече време в "обучението" на формата си. Това няма да промени естествения модел на растеж, но ще го направи малко по-силно сътрудничество при опитите ви за оформяне.

Дебелата коса може да бъде пречка за постигането на такъв стил. Слепващата обратно прическа обикновено изисква коса с ниска до средна плътност. Всичко е по-дебело и ще откриете, че е трудно да хлъзнете косата назад и да запазите формата си. Ако сте открили, че косата ви не стои на място или изисква шепа продукти, помолете бръснаря да използва разреждащи ножици. Това облекчава част от гъстотата на косата, което улеснява изтеглянето с гребен. Помислете за него като за неудобно благословение. По-добре е да имате дебела коса, отколкото никаква.

За къдрави коси, може да се наложи да изчакате по-рано. Малко вероятно е да постигнете Draper-esque стилен стил, без да инвестирате ипотеката на къщата си в олимпийски басейни на помада. Това не означава, че шоуто не може да продължи - просто ще трябва да адаптирате стила към този, който отговаря на къдрава коса. Тези стилове са разхвърляни външен вид; мисля, къдрави вариации на Дейвид Бекъм или текстурирани quiff.

Слабо гръб косата продукти

Не смазвайте доказаните продукти

Вие сте били в местния салон, а рафтовете на продуктите изглежда продължават завинаги. Има безброй опции за продукт там - глина, паста, крем, помада, гел, восък - и може да се чувствате малко информационно претоварване от целия избор. Ще имате най-голям успех, обаче, ако го държите просто и се придържате към помада или глина - в зависимост от изображението, което искате да проектирате.

Pomade е класическа класика. Той предлага старинна, ретро-ревю и е жизненоважен за ветровитите дни. Pomade може да покори неустановената коса и да задържи всичко, от което се нуждаете, за продължителни периоди от време, поради нейното тегло. От друга страна, прекалено много помпей - особено висококачествени продукти на основата на масло - могат да ви отведат на територията на акула на банката на Уолстрийт.

Маслените напора не се измиват лесно. В резултат на това продуктите на водна основа са най-добрият компромис за достатъчно задържане, което няма да преуспява приветствието му след солидно измиване. Също така ще откриете, че помадата се поддава на по-формален, залепен вид, който изглежда на място в непринудена обстановка.

Така че, ако искате да включите корпоративния облик на schmick през 1950 г., помадата е човекът, който е на работа. Не забравяйте, че по-малко е по-малко с помада - започнете с малко, равномерно през косата и работете нагоре. Хенфъс продукти са за салони гущери и безсмислени тийнейджъри.

Глината е по-съвременна, гъвкава опция. Глините се предлагат в различни варианти: тежки бетонни елементи за гъста и непочтена коса, или кремове с леко тегло за нещо подобно, но не съвсем напомнено. За разлика от продуктите на основата на нефт или алкохол, глините обикновено се изработват с натурални минерали (без неприятни неща). Това добавя текстура и обем към вашата коса, която е идеална за небрежно усилие.

Ще трябва да изпробвате няколко различни варианта, за да намерите коя глина ви подхожда - гъстата коса се нуждае от екстремни задържащи глини, а тънката, права коса обикновено е доволна от леката опция. Глината е естествената възможност за човек, който не прекарва прекалено много време в корпоративното състезание за плъхове и не се чувства у дома с блестяща коса.

Независимо колко отчаяно се намирате, гел трябва да остане на рафта. Благоприятно от подрастващите и възрастни от началото на 2000 г., гелът обикновено е на базата на алкохол, което ще дехидратира косата ви. Плюс това, това е запалимо. Малко вероятно е да впечатлите момичето в бара, ако главата ви се издига в червени горещи искри.

За окончателно докосване, не забравяйте, че лак за коса може да заключи косата ви на място. Но моля, използвайте го умело. Повечето лакове за коса добавят гланцово покритие (твърде много от които ще направят косата ви прилича на шлем). Те също така са толкова запалими, колкото ремикса на Stayin Alive. Спрей или две в ключови точки и нищо повече.

Инструменти и оборудване

Никога не подценявайте сухата удара

Що се отнася до инструментите на търговията, не бъдете странни и кажете, че изсушаването е за най-справедливия пол. Изсушаването при издухване добавя обем към вашата коса и е безкрайно по-бързо, отколкото да брутализира скалпа с кърпа. Въпреки това, не се опитвайте да го издържите на възможно най-горещата настройка.

Това ще изсуши косата ви и дори ще изгори скалпа ви. Използвайте го след изсъхване на малко кърпа и не го използвайте, за да изсъхне напълно косата. И накрая, добър ацетат или дървен гребен е подходяща инвестиция. Пластичните химически гребени са крехки и имат слаби зъби, което означава, че няма да постигнете силен, полиран външен вид. Прекарайте малко повече в един лек бръснар и ще ми благодарите по-късно.

Удобни съвети за приплъзване прически

Очаквайте посещения на всеки три седмици, за да запазите външния вид

Плъзгавата коса на гърба (която не прилича на 80-годишна банка на Вегас) изисква много любов в стола на бръснаря. Трябва да изберете посещения на всеки три седмици. Звучи като много, но повечето от тях имат безплатни бири в наши дни. Това ще позволи на бръснача да поддържа краищата на ребрата и пропорционална дължина навсякъде другаде.

Ако косата ви е толкова гъста, колкото бавното хлапе в класа, бръснарят може да изтъня купола ви, за да поддържа нещата по-лесни. Ако имате блясък от бръснач, редовната поддръжка е двойно важна. Fades може да изглежда небрежно без редовни удари, което побеждава целта на прецизната работа на бръснаря ви на първо място.

Грижата за косата не свършва, когато напускате салона. Не забравяйте редовно да си миете косата. Използването на много помада без подходящ интервал (дори и ако е на водна основа) може да направи косата ви мазна като късно вечер Big Mac. Продукти, които не могат лесно да се измият, освен това, могат да останат във вашата коса за една нощ и да ви затруднят да стил на следващия ден.

Изключително задържаните глини също могат да оставят люспи във вашата коса, като правят добро измиване от време на време абсолютно необходима. Измиването също така ще спре скалпа ви от изсъхване, така че това е основна спирка на пътя за здраво прическа. Не мийте прекалено много, обаче - в противен случай ще умрете от фоликулите на естествените им масла, които са там по някаква причина.

Стъкленият гръб не принадлежи на скрап от историята, а примерите по-долу демонстрират как съвременният мъж може да се възползва максимално от стила.

Дърпата

Дъперът Дрейпър

Класическата изпълнителка няма нужда от въведение. Бизнесмените са включили това в корпоративната си броня в продължение на десетилетия. Тя е полирана, подредена и професионална. Помолете бръснаря си да държи върха по-дълго от страните, като единият ръб на ребрата е по-дълъг от този на другия.

Това ще ви позволи да го разделите неравномерно от едната страна. За класическа интерпретация поддържайте дължина по страните на главата. Това е различен изглед на 9-5, така че предпочитайте текстуриран вариант на Messier през уикендите. Високият блясък ще донесе вида у дома, но както казах по-рано, по-малко е повече. Това е подходящо за мъже с правилна коса, която не е прекалено гъста.

Уолстрийт

Силата на костюма

Глупавият чичо на изпълнителния глас назад. Носени от хищници, криволинейни момчета и корпоративни нападатели. Където класическият стил има по-къси страни и извита странична част, това лошо момче поддържа равномерна дължина през цялото рязане и се връща обратно в една посока.

Това е тежък външен вид, а не съвсем общ - но това не означава, че не бива да освобождавате вътрешния си Гордън Геко. Най-добрият начин да постигнете този стил е да отделите известно време за отглеждане на ресни и корона, като същевременно поддържате по-къси страни. Това ще ви преведе през неловката среда на растежа, като ви позволи да го оформите като quiff междувременно.

Непрекъснато удължавайте страниците и продължавайте да ги четете назад, докато те станат по-дълги, докато не можете да хлътнете короната и страните обратно по единния начин. Уверете се, че дължината е доста добре равномерна по цялата ти глава. И каквото и да направите, завършете го чисто под ушите си. Сляпа котлет, освен ако не управлявате употребявана кола, никога не е умна идея.

Стилингът е просто случай на хванене на гребен, промишлено оформена помада и влизане там. Издухвайте косата си, за да създадете необходимата форма и обем, без да я изсушавате напълно. Тежките маслени барабани обикновено правят този трик. Може да помислите за варианти с нисък блясък, ако не сте брокер.

Бекъм

Модерният пионер

След като се отегчаваше от избелени върхове и кекли, Дейвид Бекъм грабна гърлото и го донесе в 21-ви век.

Това е модерен брак между pompadour и класическия хлъзгав гръб. Ще трябва да постигнете няколко сантиметра ръст на върха, като стените на гърба са достатъчно къси, за да можете да хлъзнете назад. Бекъм предпочита малко по-мръсна форма и изглежда използва комбинация от продукти.

Можете да използвате помада за лъскава, официална интерпретация или грубо да го направите с глина за разхвърляна текстура. Това е стил, който е безопасен и съвременен - ​​изглежда добре на почти всички, но резонира като съвременна интерпретация на традиционен стил.

Късметът


Не сме забравили онези от вас, които нямат права, средна плътност коса. За къдрави коси, които не могат да си починат, този стил е светлината в края на тунела.

Разрастването на този стил е по същество същото като Бекъм, но е пригодено за къдрава коса. Дръжте страните къси, с 2 или 3 избледняват. Наклонете предната част, така че гърбът е по-малък или по-малък, в зависимост от дебелината на косата ви. За стил, приятели с глина.

Сладката коса не реагира на помада, като цяло, така че силно задържаната глина ще донесе достатъчно огнева мощ, за да запази външния вид на място през целия ден.

Подскача

Идеята на Брад Пит за икона от филма "Fury"

Вероятно най-популярната кратка прическа за последните пет години. Благодарение на империята на Boardwalk и почти всяко друго шоу със стилен водещ човек, подрязването е направило кръга между младите и се опитва да остане млад като прическата на момента.

За да постигнете това, ще трябва да отделите малко време за отглеждане на предната част с конусна корона. Поддържайте смесени страни и средно избледняване, докато не можете да хлъзнете върха върху задната част на главата си. В противен случай разфасовката ще изглежда непропорционална за тропическите плодове. След това е случаят с избора на ниско или силно избледняване. Препоръчваме да седите някъде по средата.

Свръх нисък разцвет може да ви доведе до финансовата територия на 80-те години, докато завинаги може да преувеличите формата на главата си. Това е казано, подрязването прави кръга по някаква причина. Това е толкова универсален като.

Можете да го плъзнете обратно с помада или да използвате глини за по-естествен подход. Работи добре за 9-5 и забавно забавление. Правилната коса със средна плътност е билетът тук, но може да работи с къдрава коса, ако не преследвате изгледа на Джими Дармоди.

Нуждаете се от повече вдъхновение?

С над 500+ прически за мъже и експертни съвети, които можете да разгледате в свободното си време, не забравяйте да ударите секцията за прически за мъже на D'Marge.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива