Най-готините мъжки блузи, които ще ви държат приятни по стил

Anonim

С първата зимна седмица в огледалото за обратно виждане нарастващото значение на наслояването стана очевидно за повечето от нас. Вече покрихме повечето ключови фигури - палта, леки якета и спортни палта. Следващата голяма е точната торбичка.

Трудно е да се противопоставим на универсалността на една блуза. Те са идеални за отпускане на канапето, когато се чукат навън, или ги комбинират с шивач, за да ви пренесат през този ден от годината, когато отоплението на офиса се разправя.

Днес сме комбинирали списък с най-популярните суичъри, защото това става все по-студено, отколкото бихме искали, и вие заслужавате да изглеждате малко по-елегантно, докато разглеждате дългосрочните последици от хипотермията.

Как да не изглеждаш като скитник

Майкъл Б. Йордан има правилната идея

Колкото и абсурдно да са удобни, колкото са и суиите, лесно е да изглеждаш като малко сляпо, ако не внимаваш. Първият глупак на мъдростта да ви измъкнем от неприличната територия е да сдвоите големи парчета с по-приспособени елементи. Тънките дънки с пухкав пуловер, например, ще илюстрират на хората, че не сте били обучени да живеете по улиците (все още). Подходящите слоеве са друга удобна опция.

Обикновена оксфордна риза под пуловер, например, винаги може да се справя, защото: a) наслояването през зимата е основен инструмент за оцеляване и б) ще подобри цялостния ви вид. И накрая, последният инструмент за избягване на "лудото шик" е да се грижите за вашата екипировка.

Пуловерите могат да се обелват, да се изкривят и да се разпадат, ако не ги уважавате. Сгънете пуловерите на склад, вместо да ги окачите - това ще спре тъканта да се изкриви и да запази нещата, изглеждащи свежи с течение на времето. Молци обичат да дъвчат пътя си през пуловери, затова опитайте да проветрите гардероба си и редовно да си слагате дрехите си (молците могат да нанасят яйца на дрехи, проституиращи шибани).

Разхождайки се в пуловер, който има повече дупки в него, вътрешната логика на Доналд Тръм никога не изглежда добре.

Акне

Акуне Студио е плета гама е предпочитан за неговото understatement и гъвкавост. Техните пуловери са тежки, които могат да вършат работата с джинси и маратонки, или комбинация от обувки и кино. Акнето може би прилича на по-привлечен, но дълбоката продължителност на всичко, което правят, ги поставя в горната част на нашия списък за плетене, които да опитат тази зима.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Uniqlo

Понякога е трудно да се измъкнеш от бюджета, но Уникал ти е покрил. Повечето от тях са около петдесет до сто долара, а обхватът им обхваща всичко - от кашмир до екстра фина меринова вълна.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

APC

Ateleir de Production et de Creation, които са милостиво съкратени до APC, са известни най-вече с дънките си, но те не са помрачени, когато зимата е на хоризонта. Най-новата им поредица от памучни пуловери минават между обикновените флотилии и сивите в ивици и пастели, така че има нещо и за консервативния и неспокоен купувач (просто се подгответе да пуснете малко монети в процеса).

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

AMI

Големият произход на AMI на улицата осуетява вниманието им върху прост и удобен за ползване комплект, който всеки човек може да разбере. Оребрените памучни пуловери на AMI са идеални за наслагване под якета или за соло, а липсата на отпечатъци и модерни цветове трябва да улесни интегрирането с съществуващия ви гардероб.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Джон Елиът

Джон Елиът - подценен, фундаментален, не много модерен - е солиден защитник на по-тънката страна на мъжкото облекло. Плета-мъдър, всичко е за добри пристъпи и лесни цветове, които няма да обърнат глави. Обикновената простота е името на играта тук, затова опитайте със своите текстурирани памучни пуловер с дънки и маратонки или под сако за зимата.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Мезон Лабиче

Ако сте забелязали тема около подценяването, това е умишлено. Обувките на Мезон Лабич са съсредоточени върху ключови цветове - флот и сиво - в удобна и просторна форма, която е подходяща, когато не сте на мисия да впечатлите, но не изглеждате приличащ на разбойник в неделя сутрин.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Мезон Кицуне

С произход като звукозаписен етикет, най-новата поредица от пуловери на Maison Kitsune придават смели отпечатъци и цветове, без да се впускат в територията на TMI. Фокусът все още е върху естествени материали като вълна и памук, както и универсален дизайн с универсален облик. Добре струва вида, ако вече имате много стакове и искате да се сдобиете с нещо различно.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Каменен остров

Стоун Айлънд имаше скандално място сред футболната хулиганска култура, но не се държи срещу тях (освен това не сме сигурни, че някой наистина харесва футбола). Този сезон те имат набор от обикновени пуловерни пуловери в куп цветове, които изглеждат в дясната част на джинсите, киносците или дори потниците.


ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Sunspel

Sunspel са най-близкото до класическото изявление на луксозните мъжки бридж Брит, без да ви се налага да помните поло, пеенето или ужасното време. Чудесните им пуловери от мерино, носени под костюм или сами по себе си, са за занижения човек, който не се нуждае от куп цветове и помпоз, за ​​да го направи.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

J.Crew


Домакинските любимци, J. Crew винаги имат пръст на импулса, но никога не се отклоняват твърде далеч от годишно-в, year-out скоби, никога не може да има твърде много. J Трикотажът на екипажа няма да наруши чувствителността или да не натиска границите, предлагайки гъвкавост, която е трудна за победа.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Джеймс Прайс

Ангелено Джеймс Перс може да се вдъхнови от сърфирането, но не е на път да ви нарече пич или да хвърли шика в твоята посока. Неговите прости (и невероятно добре изработени) пуловерни пуловери са перфектни сами по себе си през есента или като част от пластове през зимата. Джеймс Прайс ще привлече вниманието на гърба - тоалетните му ще ви върнат почти 250 долара. Доброто е, че трябва само да си купите.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Ваканция Боале

Първоначално пътнически списание Holiday Boileau направи кратка почивка (около 37 години), преди да започне амбициозно подновяване като мъжки плат и не сме луди, че се оттеглиха от рекламирането на гръцките острови. Техните сезонни възли съчетават освежаващ цвят и странното отпечатване тук и там, което напомня за тяхното приключенско наследство.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Aspesi

Мъжка мода от 69-те години на миналия век, памучните фланелки на Aspesi обединяват интелигентното подценяване и силните производствени ценности. Носете ги с интелигентни дънки от индиго, бяла риза и боти за Челси за правилния вид събота вечер.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Dsquared2

Канадското дуо DSquared2 не са за слаби сърца или срамежлив печат. Никога не се страхувай от шаблона тук или от някакъв ужасен мотив там, Dsquared е за излизащия господар, за когото подценяването е друга дума за скучни неща. Този сезон те са сложили крак в колоната с някои обикновени плитки и обичайната печатна цена, така че ги проверете, за да включите тези пропуски в гардероба си.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Запази Хаки Юнайтед

Запазването на Хаки Юнайтед може да звучи като студентска група по интереси, но за щастие те не са толкова несметни и всъщност правят убийствено трикотажно облекло. Запазете страхотната гама от изпотявания на Хаки за комфорт и простота: класически цветове, пригодена за монтаж и добра изработка. Ако трябва да поставите гардероба с основите, това е марката, която трябва да видите.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Nike ACG

Няма нищо, което Нике не може да достигне - независимо дали това е облекло за елитни спортисти или следващото голямо нещо за подскачащи глави. Nike ACG се намира някъде между марките атлетични корени и streetwear, предлагайки извънгабаритни печатни плетива, които можете да носите с ритници (може би adidas този път) и специални sweatpants за прост външен вид.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Kenzo

Смесването на джунглата и прекалените разфасовки, Kenzo са малко по-различно поглъщане на пуловете за уикенда. Ние сме на борда с най-новите си тениски от Тигър печат пуловери, което ви дава точка на разликата, без да се вее в obscene и неясна територия. Свържете ги с индиго деним и бели маратонки за лесен уикенд.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Капитанът на шампионите

Канадски костюми, които заемат шампионата, заслужават името си като лидери на нетрадиционни теми за спорт. Управляващият шампион ни напомня за престижния AS Color: прости, трайни основи, които можете да носите сезон след сезон. Качеството е всичко там и техните чисти, занижени цветове могат да се проточат във всякакви дрехи, които дърпате от гардероба.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията