Най-готините прически за мъже от май 2018 Дейвид Бекъм, Пиърс Броснан и Мигел

Anonim

Новият месец донася пристигането на свежи разфасовки. Добре дошли в най-добрите прически за мъже на знаменитостите за месеца, мястото, където се справяме с някои от най-великолепните външности, така че можете да се откажете от купата с обикновена есен за още един месец.

На нашия списък с хит, този месец са домакин на някои от най-признатите лица във филмите, музиката и спорта. Дейвид Бекъм води пътя с чистата си изрязана външност, която разтърсила сватбата на принц Хари.

Следвайки отблизо, британският актьор Люк Евънс е в цялата си хладна гръбна слава и Райън Рейнолдс разтърсва погледа на вятъра. Останалата част от екипажа покрива всичко от къси прически до по-дълги външности. Дори и с къдрави косми, които искат да направят малко действие по този път и вие имате момчета като Том Холанд, Мигел, Дженсън Акълс и Крис Пайн, за да благодаря за това.

За да не забравим, нашият отличителен старши под формата на бивш 007 Пиърс Броснан. Ако все още разтърсвате сребърната лисица на 65-годишна възраст, тогава трябва да го носите.

Насладете се, великолепно космати хомосапиен.

1/11

Лука Евънс

2/11

Райън Рейнолдс

3/11

Мигел

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива