Най-готините мъже прически от Световната купа 2018 Feat. Неймар, Роналдо и Гисласън

Anonim

Има една стара поговорка: "футболът не е живот или смърт; това е много по-важно от това. "Разгледайте всяка наскоро елиминирана нация и ще видите - определено има някаква истина.

Тук имаме още една поговорка: модата е завинаги. Докато тенденциите идват и се развиват, способността на човек да възкреси стил (или да измисли нещо ново) рядко е толкова очевидна, колкото и по време на Световното първенство по футбол, тъй като куп суперзвезди се изправят пред международната медийна галерия.

От дългогодишни глобални феномени като "Неймар" и "Роналдо" до новоизлюпени суперзвезди като Исрийския "Рурик Гисласън" (чийто последовател се брои сега - твърди, че се състои почти изцяло от аржентински жени), имаме много познати лица на нашия списък. И как бихме могли да забравим по-малко известните грозни герои, като иранския Рамини Резаеян или шведския Джими Дурмаз, които доказват, че не е нужно да сте известни, че сте рок в режим на разрязване.

Представете си, че сте толкова добри, че вашите последователи от Instagram преминават от 30 000 на 207 000, като играят 30 минути на Световната купа. Вземи лък, Rúrik Gíslason #fyririsland pic.twitter.com/Xr9uLRkoCk

- Синове на лед и огън (@sons_icefire) 17 юни 2018 г.


СВЪРЗАНИ: Най-готините прически на мъжете от май 2018 г. Feat. Дейвид Бекъм, Пиърс Броснан и Мигел

1/12

Neymar Jr

Въпреки че (или може би, защото) Ерик Кантона го оприличи на спагети, косата на Неймар е най-обсъжданата на Световната купа.

2/12

Валон Бехрами

Швейцарецът Валон Бехреми се адаптира към руското лято с остър, избелен русокос.

3/12

Кристиано Роналдо

Забравете своя хартрик, Роналдо шокира феновете по целия свят с най-консервативния и - смей се казваме - най-готината прическа за него, която сме виждали от дълго време.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията