Умни треперещи хакове за блокове с мазнини глави

Anonim

Подобно на хората, свързани с тях, главите идват във всички цветове, форми и размери. Някои от тях са дълги и постлатни, а някои по-наклонени към футболната топка. Някои имат силни брадички и гръцки божествени челюсти, други едва имат брадичка, за да говорят за (или твърде много).

Ключът към всяка добра рутина за подготовка е да акцентирате върху най-добрите си черти, като същевременно криете недостатъци. За тлъстите глави на света, това означава балансиране на комично пренаселеният череп, за да се създаде илюзията за нормален юфка.

Тези съвети за подстригване за големи глави ще намалят купола ви и ще ви донесат хармонията на функциите ви, без да е необходим рентгенов лъч.

За голямото чело

Също така се казва името Карен

Независимо дали имате отпусната коса или естествена петте, най-лесният начин да я скриете е да я прегърнете в оцветяване. Оставете малко косми флопа над челото, за да прикриете обширната си недвижима собственост. Вашата прическа също трябва да има за цел балансиране на вашите пропорции колкото е възможно повече. Позволете на страните да запазят малка дължина, като по този начин предотвратяват прекалено високите върхове. Слоевите разфасовки и страничните ръбове са класически трикове за маскиране на як купол.

За очевиден нос

Йо, Адриен (Броуди, това е) - тайната за прикриване на муцуната и всяка друга силна особеност е да я омекотите с вашия стил на подстригване. Избягвайте прекалено късите прически и сложната централна част. Вместо това, нека косите ви да останат малко по-големи, за да балансирате по-големия си клюн и да го разделите настрани, за да привлечете вниманието от средата на лицето си. Всяка коса на лицето трябва да следва подобна стратегия. Тънкият молив изглежда глупаво, съчетан с голям шнур, но по-пълният мустак или брадата може да се справи със себе си.

За великолепна челюст

Квадратното лице е желана форма, но тази мъжествена челюст може да върви Кро-Магньо, ако не внимаваш. Изберете подстригване, което омекотява ъгловите ъгли на главата ви - идеално по-дълго отгоре и по-късо отстрани, с добавена текстура. Избягвайте тежките ресни, които се конкурират със силните ви функции и оформят косата ви нагоре, за да удължите лицето си. Косата на лицето трябва да бъде по-къса отстрани и по-пълна от дъното, отново да удължи лицето и да отвлече вниманието от остротата на челюстта. Козята е крайният израз на това.

За Кръгла Лице

Тези окървавени бузи, които бяха толкова очарователни като малко дете, минаха покрай тях. Кръглото лице, независимо дали е естествено или е резултат от излишната телесна мазнина, може да бъде отстранено и изрязано с правилните трикове. Избягвайте кръгли прически, които ще направят главата ви да изглежда дори по-грапава. Вместо това потърсете нещо заострено с удължени бакенбарди, за да създадете илюзията за по-рационализирано лице. Слабото стърнище може да даде вид на по-ъглова челюст, докато козятите или Ван Дик създават впечатление за по-изразена брадичка. Ако се държите брада, не я оставяйте да се разширява. В идеалния случай вие искате нещо по-късо отстрани и по-пълно на брадичката, за да подчертаете каквато и да е дължината на лицето ви.

За двойна брадичка

Някои хора едва управляват една брадичка, но вашите гени ви благословиха с две. Вратът обикновено се намръщава - и с право - но ако имате двойна брадичка, стартирайки косата на лицето си по-надолу (един или два пръста над ябълката на Адам), прикрива излишъка, като укрепва челюстта. Друга възможност е да посетите местния център за козметични грижи за изстрел на "Кисбела", инжекция, която разтваря мазнините в двойната брадичка, за да може тя да се възстанови в тялото.

За големи уши

Ако ушите ви биха могли да накарат Леголас да се хване за парите си, вземете и реплика от елфската прическа. По-големите уши са най-добре маскирани от по-дълги прически. Бъдете далеч от бръмченето, което ще накара вашите уши да излязат още повече и вместо това да поискате от вашия стилист няколко меки слоя от страните на главата ви, които пасат върху вашите елефантни придатъци. Добавете текстура, за да увеличите плътността или изсушете, за да увеличите силата на звука, за да попълните по-добре около района на обида.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]