Знаменитост готвач Тоби Путък разкрива храни, които никога не трябва да ядат на самолет

Anonim

Помислете си за опитен флаер? Е, вероятно би трябвало да се запознаете с най-често срещаните авиокомпании, които са неблагоприятни за вашето здраве.

Това е капан, който всички сме преживяли с толкова много време, толкова много примамливи възможности и толкова малко да правим на 10 000 фута. Попадането в прекрасните кутийки на авиокомпанията е лесно, докато се взирате дълбоко в кифла с боровинки.

"Срещнах много хора, които няма да се хранят с пълна спирка на авиокомпанията, а вместо това ще вземат собствени малки пакети или обяд" - Тоби Пътук

Но ние се отклоняваме. Ако сте следвали строга диета, когато сте били на сушата, пълнене на лицето си с каквато и да е лекаря, която пада пред вас, е една от най-лошите идеи.

Отидох с омлет за гореща куче за тази сутрин. Air Kenya не се побърква около pic.twitter.com/UFjZFV2m

- Casey Neistat (@CaseyNeistat) 5 февруари 2012 г.

Ето пет от най-честите извършители на най-лошите авиокомпании за вашето здраве.

Паста, хлебчета и въглехидрати

Това, от което се страхувате на земята, е по-лошо във въздуха. При полети на дълги разстояния липсата на физическо движение означава, че храносмилателната система не обработва храна през чревния тракт толкова бързо, колкото би трябвало.

Когато подхранвате тялото си с богати на енергия въглехидрати, като например тестени изделия, хлебчета, юфка или ориз, вие приканвате тялото ви да бъде подуто през следващите десет часа или повече. Това задейства поток на ефекта, когато в крайна сметка напускате летенето на дълги разстояния, усетено уморено и бавно отгоре на реактивния лаг.

Солени пухкави ядки и ядки

Казват, че великите неща идват в малки пакети, но не и това лошо момче. Тези малко осолени пакети от гарнитури и ядки, които често се раздават като лека закуска, са нещо друго.

Те са с високо съдържание на натрий (сол) и когато се поглъщат, тя абсорбира течностите на тялото и остава там, за да ви остави да се чувствате подути, дехидратирани и жадни. Те са произведени от въглехидрати, които предлагат минимална хранителна стойност. Свържете се със сухия въздух на кабината на самолета и това е идеалната формула за безсънен полет.

Плодови снек барове

О, изглежда, горещ плодов снек-бар. погрешно. Докато ядките и семената са добри сами, снек-баровете, които често се предлагат от авиокомпаниите, идват с остъклено покритие от захар и повече от него, за да държат семена и ядки заедно.

Това всъщност представлява шоколадова лента, скрита в семена, която предлага малка хранителна стойност. Те също могат да повлияят на нивата на кръвната Ви захар, което ви причинява промени в настроението - не е идеален за 20 + часа полет, освен ако не искате да станете вирусни на социалните медии.

кафе

Кафето може да е първият ден на деня на сушата, но в самолет просто ще ви накара да искате да отидете до тоалетната още. Той също така дехидратира тялото и го ускорява с помощта на суха кабина.

Пийте го в неподходящо време и то също може да обърка съня ви и да изхвърлите часовника на тялото си изцяло. Обърнете внимателно с кофеин като допълнително мляко също може да разстрои стомаха ви, за да предизвика метеоризъм и множество посещения на баня.

алкохол

Кой не обича любовта чаша на място? Единственият проблем тук е да прецените как искате да се чувствате по време на полета в сравнение с петте минути блаженство.

Алкохолът има по-голям ефект върху човешкото тяло на надморска височина, заедно с дехидратацията. Вече сте се сблъскали с реактивен лаг, сух въздух и лошо храносмилане, така че не затруднявайте тялото си да се справя по време на тези дълги полети.

Решението

Решението на авиокомпанията да се държи лошо е по същество превенция. Заменете въглехидратите като тестени изделия, хляб и ориз с протеини като риба, пиле и говеждо месо.

Вместо плодов бар, имайте действителни пресни плодове (ако се предлагат) или отидете за зеленчукови пръчици, които са опаковани с витамини, минерали, протеини и фибри.

"Тези дни, когато съм супер натоварена и имам семейство, не казвам много неща и вместо това се потапям в седалката и се наслаждавам на филм и бира, гроздове или каквото и да идва" - Tobie Puttock

Австралийският готвач на знаменитости Тоби Пъток, който е известен като дясната ръка на Джейми Оливър, казва, че в един момент от кариерата си няма да докосва авиокомпанията и вместо това си е взел свой обяд или вечеря.

"Тези хора обикновено са ултралетите", признава Путчок. Той обаче също е реалистичен за ситуацията.

- Мисля, че наистина минах през тази фаза. Тези дни, когато съм супер натоварена и имам семейство, аз не казвам много и вместо това се потопя в седалката и се наслаждавам на филм и бира, гобленчета или каквото и да идва ".

"Насоките за подготовката на авиокомпаниите са най-строгите, така че няма да се притеснявам прекалено много да се разболеят от определени храни".

"Основното нещо за мен е да бъдем разумни. Ако имаш безкрайни срещи, когато се приземиш, после оставиш алкохола и кафето и си легниш.

Путката обаче можеше да говори от собствения си опит.

Вероятно никога няма да ядете авиокомпанията отново, след като видите този pic.twitter.com/EC6RSLbvPy

- NowThis (@nowthisnews) 24 април 2018 г.

Винаги съм се подозирала за бедните и нездравословни варианти, които получавате на самолетите

- SuperHands (@SuperHand) 24 април 2018 г.

Наскоро в Щатите, FDA (Food and Drug Administration) разследва Gate Gourmet Inc., най-голямата авиокомпания в света за кетъринг в редица здравни проблеми в една от основните производствени кухни на компанията в Кентъки. Констатациите доведоха до понижаване на статута на фирмата за кетъринг от одобрената до временната.

Това са нарушения, които FDA откриха:

  • Фирмата не успя да изключи вредителите от хранителния си завод, за да предпази от замърсяване на храните
  • Доказателство за явна дейност на хлебарка и липса на ефективни мерки за изключване на хлебарки и други вредители от производствените и преработвателните площи е наблюдавано по време на инспекцията на 29 ноември 2017 г. и се състои от следното:
    • На вътрешната страна на вратата на фурната, намираща се в горещата производствена кухня, се виждаше очевиден жив хлебар, а на пода под механичната машина за миене на съдове (машина # 1) в стаята за миене на съдове.
    • Мъртва очевидна нимфа и възрастни хлебарки, прекалено многобройни, за да се преброят, се наблюдават в отделението за съхранение до гамата от четири горелки в горещата кухня за подготовка. Освен това множество мъртви очевидни нимфи ​​и възрастни хлебарки се намират на етажи близо до отводнителни канали и зад уредите за готвене в кухнята за готова подготовка и върху лепилни капани в кафенетата на служителите.
    • Незапалими прониквания на водопроводни тръби с тежки видими фекални марки на хлебарки се наблюдават в стената под мивката с три отделения в кухненската печка.
    • Неподходящото оборудване за готвене, което би могло да служи като място за засаждане на вредители, беше разположено по протежение на готварската линия в готвача за готвене. Тези части на оборудването имаха видими стари храни и мазнини.

Едва през ноември 2017 г. Gate Gourmet също открила бактерии, известни като Listeria, в кухнята си на летище ЛАКС, заедно с няколко от авиокомпаниите си, включително Virgin Australia и Delta.

Имайки в предвид по-общите подробности, има само едно наистина истинско заключение: Изберете авиокомпанията си с гръб.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем