Burn, Blow Up & Bury: Мъжките връзки трябва да спрете да носите веднага

Anonim

Аксесоарите може да изглеждат малки и незначителни, но това е малка част от цялостната ви игра, която всъщност не можете да си позволите да изрежете.

Връзките, по-специално, са фокусната точка на всеки костюм. Често това е първото нещо, което хората забелязват и нещо, което вашите колеги преценяват доста тежко, ако вече са огледали над вашите изпъкнали обувки и подправяне. Ако се объркаш, може да се превърнеш в "онзи" човек, който е умен.

Следващите връзки са съвестните зверства, които абсолютно убиват играта ви. Тези лоши момчета могат да бъдат просто пречките, които ви предпазват от спечелването на тази промоция, заплащането на повишение или вниманието от това момиче, което ви харесва в коледната бас офис.

И защото обичаме да горим грозни неща тук в кабинета на Д'Мардж, мачовете или пламъците са първа стъпка в регенерирането на живота ви. Готови ли сте, момчета?

Тръмската връзка

Доналд е свързан с властта: мощност, мощност, фалшив тен. Неговите връзки не са изключение. Тръмп принадлежи към широка категория връзки, облагодетелствани от политическата класа. Тези числа са мастни, блестящи, обикновено вързани в плитко ухо на Уиндзор и достатъчно дълги, за да се хванат в колана на потребителя.

Няма значение дали тези добре възнаградени глупости носят Бриони. Тези връзки ви карат да се чудите дали те са свършили връзките си за гимназиален и оттогава. Вероятно смятат, че той комуникира с влиянието, но само съобщава за лошия вкус и необходимостта от личен стилист.

IT Guy Tie

Нека бъдем честни. Начинът, по който ИТ е с технологията, е доста героичен. Но неговият стил обикновено не е такъв. Задържан в някаква неизвестна част от сградата, познавачът на софтуер често идва да работи, като че ли е прекарал цяла нощ в гледането на "Стар Трек" - с стоката, за да го докаже, закрепена сигурно към бялата си риза.

Посочвайки очевидното, карикатурата на нововъведението придава незрялост на сложен костюм. И това дори не е подходящо за "случайни петъци". Вратовръзка "Стар Трек" може да се направи в шега, но - повярвайте ни - никой не се смее.

The Dodgy продажби Гай Tie

Не сме длъжни да пренебрегваме професията на човек - трябва да направим необходимото, за да сложим храна на масата - но има много търговци, които не си помагат, като се преобличат, сякаш са ходене на мазна ръка.

В Dodgy Sales Guy Tie обикновено е същият цвят на lollies, които ще намерите в дъното на showbag. В болезнена вариация на лилаво или розово, те поставят "поп цвят", за да се срамуват и изглеждат като нещо, което ще получите в бюджета сватбен пакет костюм пакет.

Единственото осезаемо предимство на тази вратовръзка е, че тя ви информира, че се занимавате с малко невестулка, преди той да ви разтърси ръката и да ви забие парите.

Връзката за наемане на пич

От всички престъпления в съда, отдаването под наем на дрехите ви е доста близо до върха. Подобно на лъскавия продавач, Наемът обикновено се изработва от полиестер, толкова блестящ, че няма да се почувствате на място, когато си почиствате зъбите в отражението.

Те са толкова тлъсти, че старият приятел Тръмп ще си помисли, че го бутате, или толкова кльощава, че няма почти никакъв смисъл да се носи един.

Най-лошото от всичко е, че вратовръзката вероятно е била носена от десетки други евтини хора, които не биха могли да се замислят да инвестират в уважаван гардероб. Това е несъстоятелно братство, което хората на целостта и характера избягват на всяка цена.

Връзката "Ретро"

В Ретро вратовръзка обикновено принадлежи към един от тези несравними douchebags, които не могат да се научат да носят нещо от този век.

Обикновено те идват от опитни магазини или реколта пазари и имат или ужасяващ пейсли модел, който не е бил модерен през деня, или странен геометричен печат, който ви напомня, че сте взели киселина.

Те никога не са добре направени, а фактът, че струват два долара, не се брои. И за съжаление, шампион, никой не се интересува дали връзките ви са автентични стоки от едно десетилетие, което никога не сте изпитвали.

Новият / Забавен тийнейджър

Понякога нова или необичайна вратовръзка може да ви улесни външния вид и да постави нещо в стъпката ви. Новейството Tie, близък роднина на ИТ човек, е, когато момчетата го вземат твърде далеч.

Излязохме в дивата природа и открихме, че The Novelty / Funny Tie се отпечатва с неща, които не са свързани с нормите на мъжкото облекло. Помислете за пиано, музикални нотки, кученца, планински вериги, каквото и да било. И знаеш ли какво, господа? Нищо от това не изглежда добре.

Обичайните заподозрени тук са момчета окончателно заседнати в средата на управлението. Нашият екип по психология развива работеща хипотеза, но мислим, че става въпрос за малко напитка и се надяваме, че забавната вратовръзка ще попречи на хората да забележат.

Облечи училището

За повечето от нас училището е далечна памет, където никой не е бил в най-добрия си вид. Но някои момчета никога не са напуснали пансиона си или клуба за гребане, а връзките им са силно напомняне за тяхната отдаденост към миналото.

В училище вратовръзка, с парчета и стари colourway ни оставя объркани. Все още не можем напълно да разберем защо някой ще прекара пет години в съответствие с униформа, след което да влезе в "истинския" свят и да се облече, точно както те са на десетократно повикване.

Помислете си по този начин. Корпоративните момчета нямат много възможности да персонализират гардероба си, а изборът им на вратовръзка обикновено е най-доброто, което ще получат. Защо не бихте ли поставили частната училищна ивица за нещо, което е малко по-голямо от вас и малко по-малко староетническо.

Връзката за клипове

Вярно, ние спестяваме най-доброто / най-лошото за последно. Непознатият клип няма нужда от много информация.

Разбира се, една от тези лоши момчета може да ви спести ценни минути сутринта и да ви струва само няколко долара, но тези предимства се променят в сравнение с всичко останало, което се говори за вас.

Клипът показва, че се чувствате комфортно, без да правите повече усилия. Всъщност, ако носите някоя от тях, вероятно сте най-мързеливият копеле, за да изявите офис пространството си. И колко трудно може да бъде това?

Вземете две минути от деня си, за да се върнете към простото изкуство на свързването на четири в ръка. Няма да пропуснете времето, което губите всяка сутрин, и може би вашите колеги вече няма да ви нарекат Омир зад гърба ви.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията