Бърбъри назначава ръководителя зад триумфа на "Грийнджърс"

Anonim

Ако никога не сте чували за името, скоро ще го направите. Италианският роден дизайнер Рикардо Тиши често се държи на същото място като легендарните луксозни пионери като Ким Джоунс (човекът зад Върховния х ЛВ) и той е бил назначен от Бърбъри като техен следващ дизайнер.

Това основно съобщение идва от гърба на най-новата 12-годишна възраст на Tisci в Givenchy като творческа глава, работа, която го е видяла да води френския екип от традиционно изтънчен етикет в едно от най-влиятелните имена във високата модна стрелева игра,

Освен това той не е свикнал с никакви препоръки, след като инсталацията след това затъмнява почти деветнайсетгодишния Вергил Аблоу от Оф-Уайт, близкото приятелство с клана Кардашия и признание за проектирането на албума " Watch Throne " на Kanye West и Jay-Z от 2011 година.

NIKE RT @nike @ nikelab

Пост споделено от Рикардо Тиси (@ riccardotisci17) на 8 февруари 2018 г. в 4:23 ч. PST

Бъдете сигурни, че ще бъде вълнуващо да видите къде Tisci взима емблематичните рисунки на британския лейбъл и шаблоните, които често се намират в драпиране на телата на хора като Дейвид Бекъм.

Като се има предвид творческото направление на Tisci в миналото, феновете могат да очакват да се видят по-тъмни елементи с улични и религиозни влияния, които се взимат в добра насока, за да съпоставят британското очарование на Бърбъри.

Може ли човек да го издърпа отново в една от най-желаните модни роли в света? Само времето ще покаже.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията