Брайтлинг дебютира в ограничено издание

Anonim

Две силови къщи от съответните им полета се събраха, за да предложат часовник с ограничено издание на онлайн магазинното пространство.

За пръв път Breitling ще направи своя Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition достъпен чрез онлайн магазин за мъжки облекла, MR PORTER. Часовникът е един от най-специалните предложения на швейцарския часовникар, който идва на едва 1000 бр.

43-милиметровият корпус от неръждаема стомана се отличава с характерна сатенена четка, носеща индекси и арабски цифри в допълнение към показалеца си. На набора е всичко за сребърния слой с много студени антрацити контрастиращи полета. Също така има три черни поддиапазона за броячите на хронометъра, докато четливостта се подпомага с големи луминесцентни числа на SuperLumiNova.

Вътре в швейцарския часовник е Breitling Manufacture Caliber B01, фино настроен механичен инструмент, който е COSC хронометър сертифициран, за да осигури точност и точност. Това движение предоставя часове, минути, секунди и дата функция заедно с гореспоменатите хронографски броячи. Часовникът дава резерв на енергия повече от 70 часа, което означава, че можете да го оставите на нощното шкафче повече от два дни, без да е необходимо да регулирате отново времето.

Часовникът завършва с кафява кожена каишка и ще бъде пуснат на разположение на MR PORTER от 4 юни преди да удари бутиците на Breitling през юли.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията