Bold Print Хавайски ризи са бъдещето на мъжкото облекло, така че се използва за него

Anonim

Някога бихме се осмелили да се докоснем до идеята да носим ярко, над върховете на флоралните и печатни мъжки ризи. Но това беше тогава, а ние сме тук. през 2018 г. и по някаква причина приехме, че очарователното е новото черно и е време да се качим на борда на смелата риза тенденция.

Как да изберете страхотна риза

Хари Стийлс: Серийната смела ризница

Тази част е най-трудната. Има голяма разлика между ризи в смели печат по качество и дизайн, затова искате да изберете внимателно.

  1. Придържайте се към цветовете на шаблона, които вече са в цветовете на вашия гардероб. Смесването на розова риза с каки панталони няма да работи. Зелено, синьо, черно, червено са всички цветове, които лесно се сравняват с панталони и шорти независимо от сезона
  2. Изберете шаблони с обекти, които са интересни и не "ламе". Птици, растения са за предпочитане пред ракетни кораби и тоалетни
  3. Тъканта е важна - коприната е най-добре, следвана от вълна / памук. За по-евтините ризи от Зара ще получавате полиестер, който може да мирише доста фънки след нощ на танцовия под. (научих, че трудният път, когато бях на 18)

- По-гъвкави, отколкото си мислите. Облечен в къси панталони, над тениска с любимите си дънки или в прикачен костюм. Дългата риза за печат е следващата ви най-добра приятелка. "- Джеф Лок, стилист

Как да носите ризата за печат

Smart Casual (с панталони или дънки)

От пистата до работното място

Не правете грешка, печатаната риза не е подходяща форма. Използвайте го, където вземате свободата на модата, и направете изявление, без да обидите домакините на партията.

Тук са нашите прости съвети за вземане на смели печатни ризи изглеждат невероятно:

  • Носете със стягащ панталон или плисирани панталони - го плъзнете или излезте за най-небрежен външен вид
  • Комбинирайте с обикновен черен или син костюм като изявление
  • Не е необходим пояс - една смела риза за печат може да бъде много, за да влезете, така че отидете без колан, ако можете - това е едно по-малко нещо, за да хванете окото
  • Двойка със маратонки, охфорд или мокасини (през летните месеци)
  • Скъсани дънки. не казвай повече

Beach Casual (с шорти)

Дръжте шортите просто.

Отпечатаната риза е перфектният плаж за бара на модната стока през лятото. Тя изглежда весела и ще гарантира, че пристигате със стил (и с яка). Дръжте двойки по-прости, това означава обикновени къси панталони (синьо, черно или бяло), класически маратонки или плъзгащи се и нека ризата да говори. Здравей скъпа.

Какво да купя

Печатни ризи не винаги са "по-скъпи, толкова по-добри". Можете да вземете евтини печатни ризи от Зара и Топман. Малко по-скъпи ризи се предлагат от Caliber или REISS. Ако имате големи пари, можете да ударите Gucci или Stella McCartney.

Вижте по-долу за нашия ексклузивен избор на най-добрите смели печат и ризи хавайски стил за мъже.

1/9

AMI

Панталони със салфетки от камбанка AUD $ 266.11

КУПУВА

2/9

Zara

Течаща, печатна вискоза риза с яка и къси ръкави. Бутон напред. - 59, 95 долара

КУПУВА

3/9

ZARA

Тънка фигурална риза с дълъг ръкав - 59.95 AUD

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива