Най-добрите широки обувки за мъже с големи крака

Anonim

Пазаруването на обувки никога не е много забавно - и става все по-лошо, ако Всемогъщият ви прокле с широки крака. Много от най-добрите обущари не вземат под внимание различните ширини на краката, а тези, които ни напомнят за това, което облечените ни учители от основно училище носеха. Достатъчно е да се каже: не е елегантен. Така че, за да дадем на тези, които имат кръгла платформа, се надяваме, че сме изминали дълбочината на интернет, за да излезем с двайсетте най-подходящи обувки за бизнес, уикенд и фитнес, заедно с някои указания, които да ви помогнат по пътя,

Колко широко е широкото?

Това не е съвсем универсално. Всяка марка има свое собствено вътрешно предназначение за широки приспособления, затова зависи от вас да направите своето проучване на уебсайта си или в магазина, за да изберете правилния. 2E е популярно обозначение за широка форма (защо не е 2W, не сме сигурни), но все пак ще трябва да направите допълнителната работа, за да сте сигурни, че купувате обувки, които няма да ви дадат блистери или да се обърнете краката ви лилави.

Експериментирайте с различни материали

Това е доста успешно, ако работите в консервативна служба, но по-меките материали обикновено приличат на по-широки крака, отколкото на техните по-малко прости, твърди кожени братя. Материали като велур и ноубък се простират и се движат с краката ви повече, дори ако те са на по-небрежна страна и може да не премине теста на работа. Това обаче не е сделка за разтваряне - купчините обувки, които включихме по-долу, са идеални дори за най-натоварените корпоративни среди.

Не падай за кон

Повечето продавачи на обувки ще въртят старата прежда, която "кожени обувки се простират", а това не е пълна лъжа - но това няма значение. Дори и да сте мързелив, заседналият, който всекидневно упражнение се състои от ходене от вашия кабинет до снек бара в офиса, за да получите торба от Twisties, краката ви ще се подуят през деня. Това, което се чувства "малко приятно" в DJ-то, вероятно ще причини болка в бягството на автобуса до външните предградия след шест вечерта.

Отидете на корджайнър

Преди да попитате "какво по дяволите е кабельорът?", Вероятно би трябвало да ви напомним, че някои момчета просто няма да се поберат на никаква обувка, дори ако са широко прилепнали. За да предотвратите цял живот на мехури, пътувания до пододриците и грозен лаптоп, който кара жените да ви избягват, може да искате да спестите малко пари (т.е., shitload) и да уцелите обущар. Те могат да се поберат в спецификациите, да добавят подробности, които не можете да получите на никоя друга обувка и да ви предложат удоволствие от удовлетворението, че можете да кажете "по поръчка" всъщност, когато вашите приятели по време на работа ви попитат къде купувате обувките си.

1/20

ASOS за пустинята

Безкраен стомпер, пустинната обувка е трудна за победа. Популяризирани от Стив Маккуин, те са дългогодишен умен случай, който придава учудване и стил на джинсите, киносците и почти всичко останало, освен плочки или смокинг. Марката ASOS се предлага в достъпен камък велур и няма да ви струва повече от петдесет долара.

2/20

ASOS Тан Челси Обувка

Ако пустинната обувка е кралят на небрежните обувки, болтът на Челси е бодлив, който иска да го детронира. Докосване по-интелигентно, но не по-малко универсално от пустинната обувка, болтовете на Челси са идеални за размазване на обикновен дънки и бяла римска комбинация. В (фалшивата) велур държи нещата случайни и няма да разруши краката ви след дългата нощ на плочките.

3/20

Франк Райт

Черните бронзови оръжия на Франк Райт улавят странностите на класическото занимание, без да се разхождат на територията на Бърнсуик. Броугинг е лесна, по-малко първа алтернатива на бизнеса - обикновена орфарда или дерби, а на осемдесет долара ще бъдете малко купчина, за да кажете не.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията