Най - обличаните мъже на седмицата. Дейвид Бекъм, Брайън Кранстън и Майлс Телър

Anonim

Време е да вкараме малко вдъхновение с помощта на най-добре облечените знаменитости на тази седмица.

На модната верига е еклектична комбинация от момчета, които са дошли от тренировка или са излезли от червения килим на SAG Awards.

Искаш имена? Имате имена. Дейвид Бекъм лесно разполага с фитнес вид, сортиран с комбинацията от компресионно износване, Adidas NMDs, обратна шапка и слънчеви очила.

Брайън Кранстън междувременно почиства наскоро наградите на SAG и той го направи в класически черен смокинг, който наистина добави към известното му джентълменско поведение.

Киану Рийвс междувременно е бил полиране на търговската си марка скърцане гледам за премиерата на последния му филм на действие Джон Уик 2.

Нашите модерни победители на седмицата обаче принадлежат на Майлс Телър, който продължава да върши чудесна работа, като изважда заедно класическите изгледи за модерен свят. Костенурките, костюмите и костюмите с две гърди - те всички работят в големия стил на Тейлър.

A $ AP Роки и Нийл Патрик-Харис влязоха в близката секунда с появата си в шоуто на NYFW Raf Simons.

1/7

Дейвид Бекъм

Бекъм може да изглежда добре в чантата за боклук, но в този случай той е във фитнес уред, който все още успява да се охлади. Чорапогащите, комбинирани с къси панталони, са съчетани с NMD на Adidas, обратна шапка и слънчеви очила. Ще го наречем скрито хладно.

2/7

Машерала Али

Актьорът на "Лунайт" Маършела Али изважда изящна изцяло бяла смокиня на наградите SAG и очертава изгледа с мокасини и джобен квадрат.

3/7

Брайън Кранстън

Старо куче, хлъзгави трикове. Брайън Кранстън докарва класа на класа си в черно смокинг.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем