Най-добрите блейзери и марки за мъже да купуват точно сега

Anonim

Вече не е запазена за английския вожд или режисиран флот сър, скромният блейзър е изиграл звезда в миналото, от дебюта си преди близо двеста години. И от пистата до гардероба, носталгичните корени на блейзер само искат да се задълбочат този сезон. Но първо се запознайте с блейзера и многото му страни. След това кликнете през слайдшоуто за 20-те най-добри блейзъри за мъже в момента.

Бъзер Базис Базис

Блейзърът проследява своите корени обратно в Кеймбриджския университет и екипа на лейди Маргарет Лодър Клуб, който през 1825 г. създава блейзер като спортен връх на рейс. Носен в ярък нюанс за допълнителна скорост, когато се конкурира, терминът "блейзър", Не съвсем костюм, блейзърът стоеше сам като модно парче, което можеше да се носи и извън лодката, тъй като много хора го правеха.

Днес, безкраятният силует на Блейзер, който се чувства и приляга, означава, че дори и през летните жеги има своето място. За да не се бърка с външното облекло, блейзърът не е палто. Тя няма да формира външния слой на зимния външен вид, а теглото му и тънката му форма означават най-добрата си пластове или летни покрития.

Нито блейзърът е просто въпрос на разделяне на обикновен костюм, захващане на сакото и премахване на панталоните. Ключът към стила на блейзър е да знаете къде отивате и за каква цел се изисква. Но не стресирайте. Това парче шивашки плат се движи добре с гъвкавост. Облечен, обличан - всеки мъж може да се търкаля с блейзер.

ФИТ

неструктурирани

Неструктурираният блейзър е за онези мъже, които са може би по-сини яки или художници в професия и нямат нужда от работното място да бъдат традиционни. Или предпочитат спокоен подход към невероятен стил. Тези блейзери са предназначени да се излеят към тялото, да се отпуснат и да се похвалят с по-малко твърда форма.

Те все още носят остри на рамото и могат да се прегръщат близо до тялото на потребителя. Но неструктурираните блейзери дават по-мека, спокойна форма - падащи от върха на рамото плавно. Отрязан гол, неструктурираното яке е точно това - неструктурирано, така че типичните вътрешни гънки и форми, дадени да запазят формата на сака, са изчезнали.

Незабавни подробности може да се добавят все пак: предни джобове, експонирани шевове, липса на облицовка, множество бутони и понякога бутони в контраст с цвета на сака. Плюс това, те са по-склонни да бъдат направени от едно парче плат, така че те са по-тънки, което ги прави страхотни за зимно наслояване или ще бъдат само като лека добавка за лятото.

Структуриран

Структурираният блейзър е за фитнес: изрязан супер близък до тялото, като максимизира формата си, помогна с подложката, облицовката и вътрешната обвивка. По-богатият поглед, структурният блейзер изисква качествена тъкан и инженерство, които най-добре се виждат от шивашки или реномиран магазин за костюми.

Обикновено ще носят по-дефинирани рамене, ще се чувстват луксозно, за да докосват и прегръщат тялото, за да подобрят тънката му форма. На пръв поглед якето ще изглежда по-опростено, елегантно, с минимални детайли и не дискриминира ревера: пик, шал и / или жлеб.

Цветът

Ярък

Световноизвестно изявление, цветният блейзер е напълно подходящ. От аа дива вечер на неделен обяд с роднини и дори лятна сватба, гледайте на офроуд цвят като жълто, лилаво и зелено. Тук има два цветни филтъра: пастели или наситени. По-светлите пастелни цветове изглеждат по-добре през деня, докато по-тъмните, наситени тонове са по-добри опции за нощни чанти.

Двойка с нещо текстурално и неутрално на цвят: сиви панталони за рисуване за нощи и ярки бели кино шорти за горещи дни.

бял

Без усилие европейците, белият блейзър е лято, което трябва да има. Топло отразяващо и прилягащо като черно, този цвят на Кан се движи плуващо с морски оттенъци, като синьо ширит и златни аксесоари. Памучни панталони - памучни шафи в летни или зимни плисирани фланели за по-хладните дни. Чък на някои обувки - или кафяви ботуши, в зависимост от времето - и отплава.

Син

Тъмносинята блейзер е най-универсалната от партидата, цветна. Така че отидете да получите една, toute de suite, за износване възраст всеки ден от седмицата. След това инвестирайте в патешки яйце или кобалтов син блейзър за някои допълнителни сини опции, страхотно тонални, когато се носят с морски киносци.

Срещат се за работа и корпоративни събития, сдвояват синя блейзер със сиви панталони, бяла, свежа чанта или копче и тен брондж.

Проверки

С бунтовничеството на отпечатъци на горно облекло и шивашки облекла в седмицата на модата, сега е време да се проверите с шарени шалове. Дайте своя облик професор престиж с проверка на прозореца или да изберат тартан за интелектуално пънк вибрация. Принцът на Уолс е по-детайлен, по-специално оцветен в светло сиво и действащ по-скоро като текстурен нюанс от бляскавия печат.

За да избегнете новостите, запазете основния цвят на блейзъра строго органично тонизиран: тоест, кремаво, кафяво, сиво, зелено или синьо - цветовете на земята и океана. След това, нека вибрисите на Гетсби да ви отведат от деня в нощта.

Платното

бельо

Летният сезон е, когато блейзерът за блестящ блясък, още повече слънцето. Леката естествена тъкан диша и позволява на топлината да излезе от тялото. Склонността на снопа за смазване означава много по-добро като избор на плат за блейзър. Що се отнася до цвета, светлинните неутрали и пастели са най-добри, което ви помага да запазите хлад.

памук

Следващата стъпка нагоре, памукът е също спокоен, диша добре, но е по-луксозен за допир, отколкото бельо. Памукът също е превъзходна прежда, за да образуват платове с коприна, вълна и полиестер, като приспособява качеството на тъканта (Съвет: избягвайте големи количества полиестер).

Вземете бележка, като прочетете колко памук е в вашия блейзер и ако смесите, изберете вълна - и за двата сезона. Мъниста е гъст памук, при който преждата е усукана, за да образува разкъсвания. Това е един много английски начин на превръзка и неговата плътност го прави хубава зимна структура плат.

вълна

Също така естествено получени, вълната е най-класическият начин да се направи блейзър. От мерино до мохер, супер луксозният блейзер ще се похвали с най-фините блясъци в естествена светлина и ще поддържа своята форма грациозно - идеално място за работа и официални поводи. Туид и рибена кост са текстилни тъкани и тяхната здравина работи добре за струнни блейзъри и изглежда супер топла и за зимата.

Но най-много ще са тъкани от вълна, изтъкани с памук за полиамид за по-голяма издържливост и еластин, дори опънат.

Нуждаете се от повече вдъхновение?


СВЪРЗАНИ: 20 Най-добри дънки за мъже
СВЪРЗАНИ: 20 най-добри портфейла за притежателя на карта за светлината Пътуващ джентълмен

1/18

Uniqlo

Японците са известни с качеството, а блякерите на Uniqlo не разочароват. Добре изработени и достъпни.

КУПУВА

2/18

Gucci

Скъпата на модния свят, Gucci blazer е вашият билет за несравним усет.

КУПУВА

3/18

Etro

Не за слабите сърца, италианският панаир на Етро ще накара хората да говорят за вашия блейзър.

КУПУВА

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията