Най-добрите блейзери и марки за мъже да купуват точно сега

Anonim

Вече не е запазена за английския вожд или режисиран флот сър, скромният блейзър е изиграл звезда в миналото, от дебюта си преди близо двеста години. И от пистата до гардероба, носталгичните корени на блейзер само искат да се задълбочат този сезон. Но първо се запознайте с блейзера и многото му страни. След това кликнете през слайдшоуто за 20-те най-добри блейзъри за мъже в момента.

Бъзер Базис Базис

Блейзърът проследява своите корени обратно в Кеймбриджския университет и екипа на лейди Маргарет Лодър Клуб, който през 1825 г. създава блейзер като спортен връх на рейс. Носен в ярък нюанс за допълнителна скорост, когато се конкурира, терминът "блейзър", Не съвсем костюм, блейзърът стоеше сам като модно парче, което можеше да се носи и извън лодката, тъй като много хора го правеха.

Днес, безкраятният силует на Блейзер, който се чувства и приляга, означава, че дори и през летните жеги има своето място. За да не се бърка с външното облекло, блейзърът не е палто. Тя няма да формира външния слой на зимния външен вид, а теглото му и тънката му форма означават най-добрата си пластове или летни покрития.

Нито блейзърът е просто въпрос на разделяне на обикновен костюм, захващане на сакото и премахване на панталоните. Ключът към стила на блейзър е да знаете къде отивате и за каква цел се изисква. Но не стресирайте. Това парче шивашки плат се движи добре с гъвкавост. Облечен, обличан - всеки мъж може да се търкаля с блейзер.

ФИТ

неструктурирани

Неструктурираният блейзър е за онези мъже, които са може би по-сини яки или художници в професия и нямат нужда от работното място да бъдат традиционни. Или предпочитат спокоен подход към невероятен стил. Тези блейзери са предназначени да се излеят към тялото, да се отпуснат и да се похвалят с по-малко твърда форма.

Те все още носят остри на рамото и могат да се прегръщат близо до тялото на потребителя. Но неструктурираните блейзери дават по-мека, спокойна форма - падащи от върха на рамото плавно. Отрязан гол, неструктурираното яке е точно това - неструктурирано, така че типичните вътрешни гънки и форми, дадени да запазят формата на сака, са изчезнали.

Незабавни подробности може да се добавят все пак: предни джобове, експонирани шевове, липса на облицовка, множество бутони и понякога бутони в контраст с цвета на сака. Плюс това, те са по-склонни да бъдат направени от едно парче плат, така че те са по-тънки, което ги прави страхотни за зимно наслояване или ще бъдат само като лека добавка за лятото.

Структуриран

Структурираният блейзър е за фитнес: изрязан супер близък до тялото, като максимизира формата си, помогна с подложката, облицовката и вътрешната обвивка. По-богатият поглед, структурният блейзер изисква качествена тъкан и инженерство, които най-добре се виждат от шивашки или реномиран магазин за костюми.

Обикновено ще носят по-дефинирани рамене, ще се чувстват луксозно, за да докосват и прегръщат тялото, за да подобрят тънката му форма. На пръв поглед якето ще изглежда по-опростено, елегантно, с минимални детайли и не дискриминира ревера: пик, шал и / или жлеб.

Цветът

Ярък

Световноизвестно изявление, цветният блейзер е напълно подходящ. От аа дива вечер на неделен обяд с роднини и дори лятна сватба, гледайте на офроуд цвят като жълто, лилаво и зелено. Тук има два цветни филтъра: пастели или наситени. По-светлите пастелни цветове изглеждат по-добре през деня, докато по-тъмните, наситени тонове са по-добри опции за нощни чанти.

Двойка с нещо текстурално и неутрално на цвят: сиви панталони за рисуване за нощи и ярки бели кино шорти за горещи дни.

бял

Без усилие европейците, белият блейзър е лято, което трябва да има. Топло отразяващо и прилягащо като черно, този цвят на Кан се движи плуващо с морски оттенъци, като синьо ширит и златни аксесоари. Памучни панталони - памучни шафи в летни или зимни плисирани фланели за по-хладните дни. Чък на някои обувки - или кафяви ботуши, в зависимост от времето - и отплава.

Син

Тъмносинята блейзер е най-универсалната от партидата, цветна. Така че отидете да получите една, toute de suite, за износване възраст всеки ден от седмицата. След това инвестирайте в патешки яйце или кобалтов син блейзър за някои допълнителни сини опции, страхотно тонални, когато се носят с морски киносци.

Срещат се за работа и корпоративни събития, сдвояват синя блейзер със сиви панталони, бяла, свежа чанта или копче и тен брондж.

Проверки

С бунтовничеството на отпечатъци на горно облекло и шивашки облекла в седмицата на модата, сега е време да се проверите с шарени шалове. Дайте своя облик професор престиж с проверка на прозореца или да изберат тартан за интелектуално пънк вибрация. Принцът на Уолс е по-детайлен, по-специално оцветен в светло сиво и действащ по-скоро като текстурен нюанс от бляскавия печат.

За да избегнете новостите, запазете основния цвят на блейзъра строго органично тонизиран: тоест, кремаво, кафяво, сиво, зелено или синьо - цветовете на земята и океана. След това, нека вибрисите на Гетсби да ви отведат от деня в нощта.

Платното

бельо

Летният сезон е, когато блейзерът за блестящ блясък, още повече слънцето. Леката естествена тъкан диша и позволява на топлината да излезе от тялото. Склонността на снопа за смазване означава много по-добро като избор на плат за блейзър. Що се отнася до цвета, светлинните неутрали и пастели са най-добри, което ви помага да запазите хлад.

памук

Следващата стъпка нагоре, памукът е също спокоен, диша добре, но е по-луксозен за допир, отколкото бельо. Памукът също е превъзходна прежда, за да образуват платове с коприна, вълна и полиестер, като приспособява качеството на тъканта (Съвет: избягвайте големи количества полиестер).

Вземете бележка, като прочетете колко памук е в вашия блейзер и ако смесите, изберете вълна - и за двата сезона. Мъниста е гъст памук, при който преждата е усукана, за да образува разкъсвания. Това е един много английски начин на превръзка и неговата плътност го прави хубава зимна структура плат.

вълна

Също така естествено получени, вълната е най-класическият начин да се направи блейзър. От мерино до мохер, супер луксозният блейзер ще се похвали с най-фините блясъци в естествена светлина и ще поддържа своята форма грациозно - идеално място за работа и официални поводи. Туид и рибена кост са текстилни тъкани и тяхната здравина работи добре за струнни блейзъри и изглежда супер топла и за зимата.

Но най-много ще са тъкани от вълна, изтъкани с памук за полиамид за по-голяма издържливост и еластин, дори опънат.

Нуждаете се от повече вдъхновение?


СВЪРЗАНИ: 20 Най-добри дънки за мъже
СВЪРЗАНИ: 20 най-добри портфейла за притежателя на карта за светлината Пътуващ джентълмен

1/18

Uniqlo

Японците са известни с качеството, а блякерите на Uniqlo не разочароват. Добре изработени и достъпни.

КУПУВА

2/18

Gucci

Скъпата на модния свят, Gucci blazer е вашият билет за несравним усет.

КУПУВА

3/18

Etro

Не за слабите сърца, италианският панаир на Етро ще накара хората да говорят за вашия блейзър.

КУПУВА

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем