Bell & Ross BR V2-94 Racing Bird Хронографът е благодарност към бъдещите състезателни самолети

Anonim

Часовникът с ограничено издание за концептуален състезателен самолет е точно до алеята Bell & Ross.

За конвенцията от 2018 г. "Базел" френската компания за часовници дебютира хронографите BR V2-94 Racing Bird, дръзки пилотски хронографи, които събуждат елегантната естетика на тяхната концептуална R-Bird състезателна самолет, пълна с уникална задна пилотска кабина.

Рекордно вдъхновение липсва в тази част с ясен акцент върху модерен външен вид. Чантата от неръждаема стомана от 41 мм държи BR-CAL.301, автоматичен ход, който задейства часовете, минутите, секундите, датата и двойните 30-минутни броячи на хронографи.

Тези подробности са фино контрастирани с бяло набиране, благодарение на оранжева секунда ръка и под-натискащи хронограф, поставени в синьо и бяло.

Арабските цифри също така правят хубаво докосване в предната част на четливостта и цялото парче е полирано със синя рамка.

BR V2-94 Racing Bird Chronograph разполага с 42-часов резерв за мощност и 10 метра водоустойчивост. Той ще дойде в ограничен терен от едва 999 единици и ще бъде съчетан със син кожена каишка или стоманена гривна.

Ограничен до 999 бройки, BR V2-94 Racing Bird е задвижван от ETA 2894-2 (който B & R нарича BR-CAL.301) и се предлага на син пластмасова колана или стоманена гривна.

Официално ценообразуване в Австралия все още не е публикувано, но цената на САЩ в момента започва от $ 4, 400 за версията на кожената каишка. Ще актуализираме това, след като бъде обявено местното ценообразуване.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива