Плажовете за козметика на плажа за момчетата на лятото

Anonim

След три дълги, студени месеци на зимен сън, сте готови да се сбогувате с зимата и да спрете пълна скорост напред до лятото. Има само един проблем: разтърсвате едно тяло от Netflix и личен пуловер, който ще постави овце в срам.

Фитнерите на наркотици се навъртаха от началото на пролетта - отрязваха въглехидратите, разбиха протеинови шейкове и разкъсаха повтори, за да получат фитнес за плаж, до първия ден на сезона.

Междувременно единственото нещо, което сте разбивали, е пай, и това показва.

Твърде късно е да изглеждаш като екстра от Baywatch, но цялата надежда не е загубена. Използвайте нашия наръчник, за да се грижите за плажното тяло, за да се подготвите за лятото в щипка, и фалшивите красиви естетически Hemsworth сте били твърде мързеливи, за да работят предварително.

Изрежете зимното си палто

На косата или не на косата?

Добре дошли в джунглата. Макар че няма строги правила за космите на тялото, диво необработената кожа е рядко правилният ден за плаж. Кой метод за отстраняване на коса, който избирате, ще зависи от съответната област и желаните резултати. Можете да си бръснете, восък, отрежете, издърпайте или използвайте кремове за временно копринена кожа. За по-трайно решение опитайте електролиза или лазерна епилация.

Обратно косата е враг номер едно на плажа. Ако раменете ви могат да се заблуждават за Цезар от " Планетата на маймуните", се нуждаете от сериозно срязване. Гръдната коса се свежда до лични предпочитания, но във всички случаи трябва да се стремите към балансиран външен вид между гърба и гърба. Повечето хора изглеждат най-добре някъде по средата: нито пещерняк, нито олимпийски плувец гладко. Инвестирайте в балсам за коса, за да се справите със задачата и започнете с по-висока охрана, за да предотвратите прекомерно изрязване.

Що се отнася до парчетата под колана, препоръчваме вашето бански костюм да бъде водач. Всичко, което се плъзга отгоре или отстрани, трябва да се коси. Всичко, което е по-близо до зоната на опасност, зависи от вас.

Светлината е тежка или отивам у дома

Оставете да светне по безопасен начин

Фалшивият тен може да изглежда като провинцията на бодибилдърите и красивите кралици, но ако имате целунато от слънцето боядисване на боулинг за боулинг, казваме, че пробиваме бронзатора. Предварителният тен помага на вашето тяло да изглежда по-здравословно и по-слабо и ако се приложи правилно, може изкуствено да подобри мускулната ви дефиниция. Тя също така може да изглади вашето тяло и да маскира всички недостатъци.

Прескочете ситуацията с дизелово легло и оставете професионалист да си направи блясък. Известният танкер за спрейове ще знае точно как да ви отслаби и да ви изкорени със стратегически засенчвания. Ако експертната помощ не е в бюджета, подходящ заместител е лосион или спрей за самозасмукване. Нанесете с лека ръка, за да не се окажете като гигантски пръст на Cheeto.

Поддържане на мъжка мане

Вашият косматен арсенал

Уверете се, че сте бременна с мозъчната кутия с измислена колекция от продукти. Кондиционер за отпускане може да предпази косата ви от сезонни злоупотреби със слънце, море, сол и хлор. Спреят от морска сол осигурява незабавен сърфист, дори ако никога не сте се държали с барел. Нанесете по-силен гел или крем, за да запазите неприличните нишки на място и да се насладите на активен ден с естетическа безнаказаност. За крехки или мазни брави, опитайте сух шампоан или текстурираща паста, за да оживите нещата и да се борите с влажността и фризата, потърсете анти-овлажнители и хидратиращи формули.

Прегръдка на петрола Exec

Отнасяйте тялото си с уважение

Покажете грес, кой е шефът с рутина за грижа за кожата, предназначена за потене. Измийте с лек, без мазнини почистващ препарат и проследявайте с тонер, който намалява порите. Окомплектовайте редовно, за да изгладите повърхността и премахнете мъртвите клетки, които могат да запушат порите.

Използвайте лек, но ефективен овлажняващ препарат на водна основа, за да останете хидратирани, като същевременно се противопоставяте на хлъзгането. Не забравяйте, че дезодорантът ви държи летния фънк и ако вашите ями все още няма да напуснат, говорете с док за опитване на антиперспирант със сила на рецепта.

Запазете кожата си

Добави броня

Спестете лицето - буквално - с арсенал от продукти преди и след слънцето. Слънцезащитните продукти са задължителни, за да предпазят вашия скъп външен слой. Не пренебрегвайте труднодостъпните места или ги забравяйте като устни и подкоси и нека поемат поне 20 минути, преди да скочат във водата. Овлажнителят със SPF е лесен избор за мързеливия човек.

В случай на изгаряне ето как да облекчите болката и да ускорите възстановяването си.

Бъдете нагоре, подуйте

Изсипете теглото на водата

Нуждаете се от бърз тон, преди да се смутите във вашите Orlebar Browns? Трябваше да прекарате седмици да работите с треньор, вместо да маратонизирате филми, докато сте се сгушили в един слон, но следващото най-добро нещо е малко мускулна помпа.

Може да сте забелязали, че вашите мускули изглеждат по-пълни веднага след тренировка. Ефектът е резултат от натрупването на мускулни странични продукти и макар че е само временно, това може да бъде допълнителното изстрелване на увереност, от което се нуждаете, преди да свалите вашите плувни къси панталони. Молив в тренировка точно преди плажа, за да се възползвате от тласъка. Намерете малко по-високи повторения с по-ниско тегло и по-малко време за почивка между сетове, за да постигнете максимален ефект.

Ако имате повече време да се приготвите пред плажа, можете също да започнете офанзива срещу подуване и теглото на водата. Планирайте времето на пара в сауна, за да изпотите допълнително H2O на тялото. Вземете храносмилателен ензим с всяко хранене. Яжте много тъмни листни зеленчуци и протеини. Избягвайте преработени храни с високо съдържание на сол, кръстоцветни зеленчуци, сушени плодове, захарни алкохоли, боб и бобови растения, млечни продукти и газирани напитки.

Toe It Goes

Не пренебрегвайте пръстите на краката

Вземи си Frodo краката готови за сандален сезон. Кажете кадионара на всякакви къси и къдрави, които лежат на върховете на пръстите на краката и резервирайте педикюр, за да укротите вашите рапсовидни нокти, преди някой да загуби окото си.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива