Баум е новата достъпна марка за гледане на Richemont, която е напълно приспособима

Anonim

Ако името звучи познато, тогава няма да се объркате. Baume е новата марка spinoff на швейцарския часовник Baume & Mercier, която ще се съсредоточи върху предоставянето на модерни парчета, които предлагат нивото на персонализация и устойчивост, които никога досега не са виждали в групата за часовници Richemont.

И преди да влязат в техническите подробности, това е особено достъпно, като цените започват от едва 540 щ.д. Baume са успели да постигнат тази ценова точка благодарение на използването на кварцови и японски механични Miyota движения заедно с екологични материали като ленти, изработени от естествени и прецизни материали - мисля, че корк, лен, памук, Alcantara и PET пластмаса.

В опит да извади собствената си идентичност сред по-младото поколение, часовниците на Baume няма да съдържат благородни метали или животински материали. Всички модели ще бъдат снабдени с алуминиева кутия вместо с неръждаема стомана, а в началото на 12-тата има и различна корона, в сравнение с конвенционалната маркировка от 3 часа.

Понастоящем часовниците са проектирани в Женева и се сглобяват в съоръжение на Richemont в Холандия. Има планове да се създадат повече производствени места, където часовниците ще се продават, така че транзитният продукт и въглеродният отпечатък да бъдат допълнително намалени.

Baume ще започне с две колекции за момента: Икономската серия и серията Custom Timepiece. Иконката ще включва 41-милиметрова калъфка, съчетана с преработени материали и автоматично движение Miyota, което осигурява 40-часов резерв за захранване.

Часовникът часовник междувременно ще се предлага в различни стилове с 41 мм малък секунди вариант, 41 мм ретрограден вариант, 35 мм фаза на лунна фаза и 35 мм малка секунда опция. Персонализирането на тези части може да бъде допълнително променено с набор от опции за кутии, ръчни заготовки, ремъци и калъф.

Можете да проверите онлайн конфигуратора на Baume, за да създадете свой собствен часовник. Дума предупреждение, това е доста пристрастяване.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията