Страхотни подаръци за мъже, когато нямате идея какво да купите

Anonim

Купуването на вашия подарък е зареден пистолет. Ако отидеш твърде блестящ и той не го харесва, рискуваш да губиш много пари. Нисбол го, обаче, и можете да ниско ключови кисел връзката.

За да ви помогнем да избегнете това (и така че чорапи, досадни връзки и вътрешни растения, предназначени да умрат самотна смърт, могат да се върнат към неинспирирана боклук, откъдето идват), съставихме списък с най-уникалните и функционални подаръци Твоята досадна половина никога няма да очи.

Как да изберете подарък, който всъщност ще харесва

В зависимост от това колко дълго сте се запознали, това може лесно да ви изплю. Ако не сте били заедно толкова дълго, внимателно проверявате, че харесва - например вино, преди да се натопи на реколта вино. Ако сте били женени за хилядолетия, вероятно сте го купили доста от това, което той харесва вече - така че го включете малко. Както знаете в спалнята.

Какво да избягвате

Бельо (освен ако не сте прочели това ръководство), всичко, което бихте могли да си представите, ако получите от лошата си леля Сюзън, слабо скрит подарък за себе си, посочи намеци (например неблагодарна, дезодорант и др.), Ваучери за подаръци JBHifi за неща, себе си.

Как да го оправдаете

Рожден ден, валентинки и коледни подаръци не изискват никаква обосновка. Нито годишнините. Ако обаче сте нетърпеливи да купите вашия мъж символ на обич, просто направете свой собствен повод; да извърши измама с кредитни карти, да влезе в схема за изпиране на пари, да лъже, да мами, да открадне, да му каже, че най-добрият му партньор е изключително привлекателен - възможностите са безкрайни!

Имаш ли сортирането ти? Сега просто изберете вашия човек.

1/26

За Бейзбол и плувец

Когато слушалките за безжична слушалка на JLB се виждат на бейзбол, заплетените му бели ябълкови слушалки ще бъдат нетърпеливо изхвърлени. Тези JLB са проектирани така, че да останат удобно - на място през цялото упражнение, като същевременно търсят лъскав AF. Най-доброто от всичко - всъщност ще ги използва. От $ 300.

КУПУВА

2/26

За "Книгата на човека"

Ако искате да получите вашето сърф обсебен приятел през лятото плоска заклинание, те ще оценят този подарък от цар на боклук проза, Chas Смит. От $ 25.

КУПУВА

3/26

За жадния човек

Екологичните мъже ще бъдат омагьосани от този режещ ръб, стилна бутилка за вода, която остава студена за 24 часа и се нагрява за 12 години. От $ 35.

КУПУВА

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията