Алекс Родригес ви показва как да се обличате правилно като човек на средна възраст

Anonim

Когато се запознаваш с безсмъртието Дженифър Лопес, изглеждаш приличен просто не е достатъчно добър.

За щастие Алекс Родригес има какво е нужно в стил отдел да играе wingman на талантлив артист. За тези извън САЩ, които не знаят, "A-Rod" - както е по-известен, е бивш професионален бейзболен играч, който има подобен статут на Том Брейди в играта.

Неговите печалби през десетилетия не идват от терена. В последно време Родригес демонстрира своята мъжественост в отделението за гардероби за мъже, като отбелязва някои победи с тълпата на стила. Нищо ново тук, нали? Грешен. Като 43-годишен мъж на средна възраст, Родригес е идеалният пример за това как да се обличаш за твоята възраст.

Неговата ротация на нишки включва набор от костюми, които обикновено се вписват по-добре на голяма рамка от обичайното получаване на Dwayne Johnson.

Експозиция 1: Свеж бежов ленен костюм, съчетан с небесносиньо риза и черна шарка. Изглед, който е перфектен за летните дни.

Експозиция Б показва най-доброто от ежедневното износване. Това се състоеше от много тънко яке от слипчево мюсалско туидско сюжетно облекло, което се сливаше с отворена яка, черни панталони и обувки за черна рокля.

Оттам нататък, всичко това беше за флота с три варианта как правилно да се счупи цветът. Погледнете внимателно и дори ще забележите един с мазнини рейки за това докосване на Sprezzatura и италиански усет. Последното е нашият печеливш пич благодарение на сладките мелодии на Mad Men, постигнати с риза за проверка и солиден бял джобен квадрат.

15

2/5

3/5

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията