Бутилката от $ 35 на Алди увенча най-доброто уиски в света. Отново

Anonim

Лоши новини, шотландски дестилерии. Луксозният ви задник ви подаде само една бутилка с уиски от американска верига от едри амбулатори Aldi.

И за да разтриват солта в раните, съдиите в "Шпицовите бизнес шотландски уиски" Мастърс снощи не само дават едни, а два златни медала за уискита на Aldi. Високото черно шотландско уиски и Islay Single Malt Scotch Whiskey споделиха най-високото отличие заедно с множество екстравагантни участници като Chivas Regal.

Само една бутилка се предлага в австралийските магазини "Алди", но както при повечето неща като престижните награди, вероятно ще бъде продадена от момента, в който се удариш в местния. Независимо от това, след като акциите бъдат възстановени, можете да очаквате Highland Black 8-годишният търговец на дребно за около AU $ 35, докато Islay Single Malt се е продавал в миналото локално за AU $ 70 (18-годишни) или AU $ 90 -стар).

В Highland Black се отличават с бележки от еър, листа от ягоди и лимоново масло, докато Islay Single Malt ще задоволи свежия характер на звездата. Последните награди се затоплят от задната част на златните медали на Aldi от миналата година, когато розеното вино донесе сребърен медал и джинът му се роди в множество отличия.

Сега къде е ваучерът за купувачите.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем