AFR Crowns Австралия Топ 100 ресторанти

Anonim

Многобройната австралийска ресторантьорска индустрия празнува най-големия ден от годината. Австралийският финансов преглед преброи печелившите годишни награди за ресторант, коронясвайки 100-те най-добри ресторанта в Австралия на гала събитие в Сидни.

Тази година бе отбелязано третото издание на най-добрите награди за ресторанти в Австралия, представено от Qantas и австралийския финансов преглед . За разлика от други награди в индустрията, те са гласувани от топ 500 готвачи и ресторантьори в страната, което означава, че победителите се избират от техните връстници, а не от критиците на храните. Няма по-сигурен знак, че заведение за хранене си заслужава да бъде проучено, отколкото похвала на неговите конкуренти.

"Този топ 100 е важен, защото всеки иска да яде там, където готвачите ядат", казва известен писател и награди съ-режисьор Джил Дъплий. "Този списък е всичко това страст и знание и уважение, формализирани."

Нейният съпредседател Terry Durack, главен критик на ресторант " Sydney Morning Herald", казва, че наградите за ресторанти традиционно са били задвижвани от критици ", но когато говорите с готвач, те никога не поставят друг критик на ресторанта къде да ядат; те питат готвач.

Най-голямата чест на 2017 г. бе връчена на Виктория Брей, а готвачът / собственикът Дан Хънтър получи по-нататъшни отличия, като взе и наградата "Най-добър готвач" в Австралия.

"Като главен готвач, Дан е интелигентен перфекционист и като собственик на бизнес, той преработва правилника за регионалните ресторанти в Австралия", каза Durack. "Изкопавайки се и като част от пейзажа, Брей изкарва едно много специално място за себе си, където можете да имате уникално викторианско преживяване".

Списъкът от 2017 г. показва по-голяма оценка за регионалните ресторанти в сравнение с предишните години, като общо четиринадесет ресторанта са в топ 100, разположени извън столиците.

"Новият топ 100 показва, че разнообразието е голямата сила на австралийската трапезария. Това прави заведения за хранене много по-интересни, когато всеки опит е различен, отколкото едно и също ", каза Durack.

"Както винаги, магията е в сместа, особено в тази невероятна топ десет. С всичко от лозарските ресторанти до ресторантите с лодка, той прави първите 100 истински списък с кофи по отношение на това, което е добро там, точно сега ", добави Дуплийкс.

Ще намерите първите 10 победители от наградите за най-добрите ресторанти на Австралия 2017 по-горе и пълния списък тук. Не преглеждайте празен стомах.

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем