Зависимост, лъжи и срам: Как порно е F * cking с австралийски мъже

Anonim

Даването на пристрастяване е трудно, но отказването от порно е едно твърдо предизвикателство. Буквално.

Въпреки че започва като "невинно" удовлетворение, много момчета сега са били заклещени от техните клеенекс-разрешени навици. Особено тези, които са израснали с високоскоростен интернет. Въпреки че повечето хора ритат навика, след като израснат от тийнейджърите, някои не (или не могат). Статистиката показва, че пристрастяването към порнографията се увеличава.

Пристрастяването към порно може да има трайни последици за сексуалното представяне на мъжете и в тежки случаи да възпрепятства способността им да общуват емоционално с бъдещи партньори. Нищо не е наред - това не е добро. Необходимо е само да огледате историите, които плават на Reddit, или да поговорите с порно-пристрастен партньор, който не може да се изправи с истински партньор, за да види, че бранша за възрастни развлечения се справя с австралийски мъже.

В светлината на това имахме чат със Саманта Джайн, съветник по връзките на Канал 10 на The Bachelor, за да обсъдим защо толкова много австралийски мъже са пристрастени към порно, какви са последиците му и как да се прекъсне навикът.

Защо австралийците са пристрастени към порно?

Въпреки че Саманта признава, че "стресният темп" на съвременния живот играе роля, тя ни каза, че "порно е силно отговорна за пристрастяването към мастурбацията". Проблемът с това, особено през учебните ви години е, че прекомерната употреба може да промени мозъка ви химията ", причинявайки сериозни проблеми във взаимоотношенията, намаляване на доверието, повишаване на тревожността и нарушаване на сексуалното представяне".

"Някои хора използват порно, за да управляват нивата на стрес - и мастурбацията и порното вървят ръка за ръка".

Докато тийнейджърките са се наслаждавали векове наред, а след това - "Обявявайки как е да правиш секс с партньор", Саманта казва, че порно е направил този процес на "повторно въвеждане". Според нея "Проблемът е, че високоскоростният интернет е причинил значително повече щети на сексуалното здраве на мъжете, отколкото предишните поколения, които са участвали в, да речем, списания".

"Това свръхстимулация води до засилено очакване на самодоволство, а не до интензивно преживяване на съвместна работа - и това е равносилно на лошия секс".

Какви са ефектите от пристрастяването към порно?

Това е доста просто. Освен, че всяка пристрастеност е слабост за преодоляване, "Няколко проучвания са установили, че порно по интернет по-специално убива сексуалното представяне на мъжете, до момента, в който лекарствата за сексуално подобрение вече не работят" (Samantha Jayne).

Още по-лошо: "Дългосрочната употреба на порно", казва тя, "може да попречи на способността на човек да се свързва емоционално с друг човек, което води до много повърхностна връзка с липсата на истинска близост и чувство на изолация и празнота".

Това доведе до нас като вид, "да се влошаваме в това, че оставаме в този виртуален свят". И когато спрем свързването, ние спрем интимността "и в резултат на това оказва влияние върху качеството на секса. "

Секс Съвети за пристрастяване към порно

"Ако смятате, че мислите за други сексуални фантазии, за да се измъкнете по време на секс, опитайте се да се върнете на планетата Земя", казва Саманта. Според нея: "Няма по-голям подарък в живота, отколкото да бъдеш абсолютно в момента с някого. По време на секс, погледнете партньора си, погледнете се в очите, сигурно може да се окаже неудобно отначало, но да продължите, да продължавате, да удряте всеки друг модел на дишане, за да изградите рапорт, това засилва връзката и химията.

"Обърнете внимание на красотата на партньорите си, съсредоточете се върху релаксация, забелязвайте как всяка сетива се чувства по време на сексуалността. Изпитайте пълния миг."

Саманта също ви препоръчва: "Насочете вниманието си към удоволствието на партньора си, разкажете си как се чувстват добрите неща, кажете й какво искате - и я попитайте какво иска. Слушайте нещата и се насладете на обикновените удоволствия, като успокоите ума".

"Ако искаш да останеш в момента по време на секса, зависи от теб да направиш това, като направиш своята реалност по-вълнуваща от твоята фантазия".

Как ли един ритник навик?

С неприятното си внедряване на NBN Turnbull прави всичко възможно, за да намали достъпа ви до порно, но междувременно ето съветите на Саманта.

Първа стъпка: потвърждение: "На пръв поглед порно може да изглежда самоуздравително и да донесе незабавно удовлетворение. Тя може да се използва за прикриване на неприятни чувства на тревожност, стрес, депресия, скука и използва за блокиране на други нежелани емоционални чувства и избягване от реалността, която може да изглежда безобидна отначало. Не е."

Стъпка втора; "Заменете стария отрицателен лош навик (порно) с нещо по-положително. Упражнение, медитация, йога всички идват на ум. Или просто излезте повече и прекарайте време с истински хора. "

"Друг съвет е да блокирате конкретни уеб сайтове на компютъра си и да ограничите времето си в интернет, или по-добре да не използвате интернет в частен живот, докато не рисувате навика, не се присъединявате към група за подкрепа или не получите съветник.

Колко време отнема да се върнем към "нормалното"?

Според "Саманта", "не порно за 90 дни движение е установено, че за възстановяване на зависими в началото на 20-те, еректилното здраве се връща към нормалното в рамките на 4-5 месеца, докато за по-възрастните мъже в 50-те си, това отнема около 2 месеца.

Защо възрастният човек се връща към нормалната функция по-бързо от по-младия човек? Тъй като той има по-малко излагане на високоскоростен интернет, когато мозъкът му се развива. Саманта ни каза: "Нивата на допамин и мозъчна невропластичност при мъжете достигат своя връх, когато са навършили 22 години."

"Така че излагането на екстремни порно през това време има повече негативни последици." За щастие, обаче, тя все още може да бъде обърната - дори и да отнеме повече време.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива