50 начина да рок сиво коса и да бъде кралят на сребърни лисици

Anonim

Може би сте стареене грациозно (или несръчно). Може би боговете на генетиката ви благословиха с пълна глава на сивите неща във вашите 20-те години. Независимо от различната категория, в която попадате, ние просто искаме да знаете, че сивата коса няма да се избягва.

Разбира се, появата на гравиране може да покаже, че се движите в живота, но по-важното е, че това е символ на мъдростта и твърдостта на човека в този голям лош свят; това показва, че сте били наоколо, за да оцелеете най-лошото и сте на върха на играта си. Следващата стъпка? Притежаването му. Ето 50 начина да направите рок сиви прически.

Нещата, които трябва да знаете

Противно на общото вярване, сребърните лисици все още могат да достигнат онзи странен външен вид, като се отнася към сивата си материя с уважение.

Стайлинг на коса

Тъй като сивата коса става по-изявена на главата на човек, появата на изтъняване също ще последва примера. Ето защо е от съществено значение да изберете правилната прическа, която ще акцентира върху сивите, а не върху подчертаните части на скалпа (съжаляващи cornrows). Галерията трябва да ви помогне с тази част, но преди да стигнем там, помислете за важността на различните тонове и много нюанси на сивото.

Ако сте преобладаващо бледа кожа, използвайте малко покритие от сив цвят, като например нежни цветове на пяната. Това ще ви помогне да разчупите яркото "бяло на бяло" външен вид. Тези с по-тъмен кожен облик трябва да ограничават цвета на сивото покритие, докато се опитвате да дадете на сивото по-здравословен преходен тон, за разлика от Джефри Еделстен.

Поддръжка

На второ място, не забравяйте да използвате приличен шампоан и балсам. Избирането на по-евтините алтернативи често изсушава косата ви след всяко измиване и я лишава от добрите неща, за да изглежда естествено. Редовните срещи с фризьора са задължителни за сребърни лисици. Виждали ли сте някога Том Ханкс в Cast Cast? Никой няма време за това. Дръжте го оформено и хладното сиво ще изплати.

Прегръдка

Нищо не блести по-силно от сивото, освен с увереност. Така прегърнете вътрешната сребърна лисица и носете видовете дрехи, които ще ви дадат трайно усещане за стил. Да влезеш в галерията е най-добрият ти залог тук и да оставиш задните си панталони е вероятно най-мъдър вариант.

Покрий го

Ако не е от гореизброеното, тогава смятате да го покриете. Има много продукти, които можете да използвате у дома, които ще ви донесат оригиналния цвят на косата. Продуктите са изминали дълъг път и са изцяло естествени.

1/50

2/50

3/50

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията