50 причини, поради които Blazer е кралят на стила

Anonim

С релаксирането на костюмите за обличане и с висок и нисък стил, насочващ мъжкото облекло дори, класическият блейзър има много по-голяма тежест в нашите гардероби. Блейзърът има много роли за игра. Което е наистина добра новина, като се има предвид качеството, направени, брилянтно изрязани блейзър може да ви струва сладък размер. Повече причини и места, за да го носите, означава, че ще получите по-голяма бъркотия за вас блейзър долар.

Офис-готови ли сте? Вие го знаете. Уикенд достоен? Залагате. Вече не е само горната половина на костюм, якето (веднъж само формално) днес е най-добрият ви моден приятел, във всеки сезон и костюм за дрехи. Ето 50 начина да носите блейзер - от улицата до церемонията.

Блейзър направи и не

Дом Багнато, дизайнер и директор на Дом Багнато предписва: "Уверете се, че платното от блейзер е трайно и се състои от естествени влакна, тъй като се възстановява по-добре. Така че винаги ще изглеждате пресни.

И според Том Райли, основател на партньор и хедлайнер при P.Johnson, ако знаете правилата на blazer, можете да ги огънете - ако само малко. "В крайна сметка, блейзърът е щапелен и трябва да бъде универсален", казва Райли.

Тук са направени и не на стила на блейзър:

  • Придържайте се към правилата за приспособяване на блейзер. "Потърсете блейзери, които са леко изработени. Така че се чувствайте различно, носейки костюм, който също ви кара да се чувствате по-спокойни ", казва Bagnato.
  • Но не пренебрегвайте мекотата. "Най-добрите блейзери са много леки и меки. Меката конструкция означава, че се облича, както и че се облича ", казва Райли.
  • Да експериментирате с тъкани. "Блейзър тъка, леки лъскави кепърки, прости тропически равни тъкани и ленени или ленени копринени смеси са чудесни", казва Райли.
  • Продължавайте да се уверявате, че неутралната ви игра на блейзър е в точка. "Поддържайте ясни цветове и ясни текстури. Това го прави лесен за оформяне и работи с вашия гардероб ", казва Bagnato.
  • Не правете вашия блейзър в центъра на офис обзавеждане. Придържайте се към флота, дървени въглища или черно, така че имате блейзер за всеки случай. "Добавете в аксесоарите, за да вдигнете погледа си", казва Багнато.
  • Носете маратонки с невероятен вид блейзър. Придържайте се към чистата рязане, минимално проектираните. Нищо готово за фитнес.
  • Играйте наоколо с опции за трикотаж. Обикновената риза и вратовръзката лесно могат да бъдат заменени от обикновена памучна тениска, суитчър или ролка.
  • Не позволявайте на ризата да виси по-дълго от вашия блейзър отзад. Изглежда, че твоето дете носи дрехите на татко.

Сега има четири безупречни начина да носите блейзер - навсякъде и по всяко време за всеки мъж. "Но всичко е за това колко добре е направено и дали е подходящо за индивида", предупреждава Райли. "Всичко може да се направи зле и всичко може да се направи добре."

# 1 чай и дънки

Облечи блейзъра? Изхвърлете все още наличната риза и вратовръзка и се движете в основна памучна тениска. Но има някои правила: да се придържаме към обикновени (нищо шарени или отпечатани), неутрални (бели за деня и черни за нощи) и да се уверите, че това е тънко годно да се избегне обем. Кръглата шийка е по-чиста опция и спира изкушението на вдлъбнатия винтов врат да пълзи под палтото ви. Най-накрая, тениската трябва да завършва точно зад талията, така че нищо не може да се върти около колана ви.

"Предложението е" Аз съм удобен ", казва Райли.

Тениските са по-добри с неструктурирани блейзери, тъй като структурираният тип (платно и облицовка) изглежда малко OTT с пуснатата чанта. Що се отнася до вашите дъна? Не панталони, а дънки, залепнали с тъмно измиване в тънък (панталон-удобно прилепване). Минималистичните маратонки са страхотна улична опция или велурени велур за нещо по-умно.

# 2 пуловер, риза и кино

Перфектен за небрежни петъци или умен обяд в събота, тази по-интелигентна комбинация от блейзер ще варира леко зависима, ако това е работа или игра, която сте на път да се качите. Просто се чувствайте чувствителни към костюмите за обличане, като се придържате към неструктурирания блейзер за този външен вид, в елегантна проверка (карирана, лека прозоречна рамка или щипка), за да изпъкне малко. Или да се откаже от патнета и да избере текстура, казва Райли: "Отидете за по-рустикална повърхност, може би чисто флорално бельо, което има прекрасна разчленена природа".

За уикендите, губете вратовръзката в офиса и осветявайте нюанса на киносците си: белезникави или каки са перфектни декоративни нюанси. Блейзерът се сдвоява добре с флорален, кафяв или бежов пуловер (пастелът може да изглежда прекалено готов) и чистата блуза от Оксфорд. Задействайте атлетичното атмосфера на пуловер с маратонки, докато сте на работното място, се откажете от класическия подход - бронджъри или блудкави морски дерби.

# 3 Roll Neck & вълнени панталони

За зимата, не гледайте повече, отколкото през този сезон е плете, ролката врата. Подобно на гореспоменатата тениска, върхът на ролката премахва необходимостта от вратовръзка. Но, тя трябва да бъде глоба габарит - нищо кабел плета или буци за целите на наслояване. Играйте наоколо с интарса географски отпечатъци или жакард за изявление плета или да го неутрална и нека текстурата да говори. Текстурата създава визуален интерес към тоналното облекло и привлича противоположни нюанси. Това прилича на гладко покритие на флота с кърваво бръщовило и ширит на въглен или панталони от туид, които предпочитат по-тъмен сянка за зимата и формалностите.

"Мисля, че блейзърът може да дойде като половин костюм, ако е подробно и структуриран по подходящ начин", добавя Райли. Отново, обувките насочват стъпките на облеклото. Кецовете са неделя приятелски, докато шоколадовите ботуши Derby или охлювните бронзове създават един вид, който е перфектен през деня.

# 4 Панталони за костюми, риза и връв, Обувки за обличане

Формалностите на блейзера означават, че е направен за офиса. Но, в наши дни задушен корпоративен външен вид не са приемливи. "Зависи от характера, но супер фин мерино с мека структура може да бъде много елегантен и остър, но все пак има голяма щедрост благодарение на неговата мекота", добавя Райли. Докато има гъвкавост, се придържайте към въглен или флаг за морско облекло и чиста небесносиня риза (с яка или яка), като предпочитате фина проверка в тъмен цвят, ако предпочитате модели.

Безумичният блейзър го прави солидна основа (не функцията), като внимателно въвежда аксесоарите. "Дръжте вратовръзката спокойна в текстурирана тъкан или отидете на фънки плетени вратовръзка, като изберете рисувана риза, ако искате", казва Bagnato.

Избягвайте фантастични аксесоари / като например бутонените или цветни щифтове за офиса, това е и малко Pitti Uomo-dandy. "Но ако не носите вратовръзка, винаги носете джобен ханджи", казва Багнато. Искаш ли да си джаз на ревера? Елегантен метален тон на ревера (съответстващ на часовника ви), който е много по-добър.

1/54

2/54

3/54

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива