50 Ice Cool начини да рок платина избелена коса

Anonim

Някои много известни мъже са се обърнали към бутилката по време на кариерата си. Желаната сърдечна грива на Брад Пит е резултат от бутилката - най-красивата плажна коса руса. Но тя далеч не беше естествено слънце целуна, бутилка-блондинка по-скоро. Адам Левин също златен, съперничейки момче избелели руса от вече справедливия Райън Гослинг.

Избелената коса със сигурност е имала модни тенденции за знаменитости. И това е обратно - à la Jared Leto, подрязан от Джъстин Бийбър и модел на момент, Lucky Blue Smith.

Но избелването отнема черва. Щом пероксидът е включен, бръснене на главата или рязане на избелената коса е наистина единственият начин да се върнете към естествения . И ако ви харесва новото откритие забавно като платина блондинка? Понятия като "месингови" и "корени" могат да ви отведат надолу - трудно и бързо.

За да получите готов за избелване този сезон, ние сме стерилизирали 50 ледени начини за изстудяване на избелена коса. След това прочетете за някои лесни съвети и трикове, за да видите дали сте готови за предизвикателството.

Прости неща, които трябва да обмислите

Цвят на кожата

Супер справедливите тонове на кожата изглеждат измити с избелена коса и блондинката коса ще подчертае неща като акне и белези, така че ако сте бледа или имате лицеви дефекти, за които не сте сигурни, не избелвайте.

Плътност на косата

Bleach покрива космения фоликул, правейки го по-дебел. Но ако се изтънявате в косата, избелването увеличава шансовете за счупване и може да доведе до падане на някои коси. Набивате ли се или се опитвате да израстнете косата си? Без белина, моля.

Цвят на косата

Тъмно кафяво или черно вероятно ще се нуждаят от повече от един процес на избелване. И вие сте по-изложени на риск от оранжево или бронзово вместо платина. Естествените блондинки естествено ще имат по-лесно време с белина. Съжалявам момчета, които разтърсват афрото.

Противоблъскащи зони

Блавате коса, не веждите или брадата. Отивайки избелели, означава да ставаш смел, така че няма нужда да скриваш факта, че косата ти не е естествена, обви. Контрастът на цвета на косата до челото ще даде екзотичен край и ще добави малко светлина и сянка към лицето ви.

Търсете професионалисти

След като сте решили, преследвайте професионалист за избелване на косата. Проучете салон, който прави руса коса добре - и за мъжете. Не само, че колорист на косата се прилага, тон и стил избелена коса добре, професионалистите могат да дадат насоки за поддържане на руса.

Основни блондински инструменти

Purple шампоан противодейства способността на косата да отиде оранжево или бронзово, така че да се използва умерено с нормален шампоан. Използвайте балсам за пречистване на коса и след измиване, за да възстановите влагата, изпържена от белина - за да намалите риска косата да изглежда размазана и пържена.

Всички Избягнали

Не сте доволни от платиновия поглед? Или търсете промяна? Една стъпка е почти единственият начин да се отървете от новата си избелена коса. Не препоръчваме да го отглеждаме, господине. Така че бъдете сигурни, че сте готови за различния избелен външен вид. След като е включен, естественият цвят на косата ви се прави.

Последната дума

Избелената коса е упорита работа. Трудно е да се оправи. И след като имате тази перфектна платинена сянка, ще трябва да инвестирате време в оформянето й - и някои пари в продуктите - поддържайки белия тон и хидратираното здраве на косата.

Но - както повечето неща, които трудно могат да бъдат постигнати и необичайни (богатство и абсцеси) - ще се откроявате като бог на косата. Платината е висококачествен метал в бижутерския пазар и сега вашите коси могат да бъдат еднакви.

Над всичко останало? Потърсете професионална помощ. Няма абсолютно никакъв срам в това.

Експертно мнение - Сам Овертън

"Избелели косата на един пич? Това е трудно да рок и не само трябва да бъдете уверени, за да го дръпнете, трябва да отидете на добър фризьор! Когато избелвате косата си, тонът е толкова важен. Тя трябва да комплиментира тонуса на кожата и цвета на очите, или да бъде пълна обратна за истинско изявление.

Лично аз мисля, че този цвят работи най-добре за къса коса. Bleach добавя текстура към косата и е по-кратък, лесен за стил. И накрая, имате нужда от добър шампоан, балсам и да прилагате лечение поне веднъж седмично. Когато избелвате косата, вие сваляте всички цветове и косата може да изсъхне. Заместването на съдържанието на липиди в косата ви е жизненоважно и повторно прилагане на влага.

"Това е важно, за да не повредите косата си. Също така, когато се стигне до корените направено отново отидете на добър фризьорски салон. Ако цветът се преобърне, ще се окажете с лента и неравен цвят.

1/50

2/50

3/50

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива