5 Нови аромати, които ще ви превземат на дневна линия Нощ

Anonim

Искаш ли да миришеш по-шик, отколкото изглеждаш? Със стотици аромати на пазара в момента, вашите близки приятели вече са миришели на обикновените парфюмни класики, както и на някои от по-модерните аромати, които всеки изглежда е пръскал.

Така че, когато няколко водещи луксозни марки пускат (и рестартират) нов аромат като част от репертоара си за мъже, само преди няколко седмици, е време да изпържим нещо свежо, на тази лека китка.

От зареждащия се с мед жълт парфюм на Картие до напълването на Ферагамо за това какво означава да изглеждаш (и миришеш) на италиански, има парфюм, който да отговаря на най-сладкия вкус в този мъжки аромат. Ууди и ромми, плодови и флорални, тук са най-добрите нови аромати за мъже, които със сигурност ще ви накарат да преминете през нощта.

# 1 Булгари "Човек Блек Ориент"

Подобно на екзотична атмосфера в Близкия изток, новият аромат на италианския асортимент "Булгари" е задължителен този сезон, особено ако предпочитате алкохола си и силните ви подправки.

Алберто Морилас е парфюмерът зад миризмата, който меко подслажда мъжкия аромат чрез розови и туберозни цветни средни нотки, примамващи за женския нос, но никога женски. По същество, "Човекът черен ориент" е ориенталски дървесен кожен клон, благодарение на върховите нотки на стар ром и кардамон. После дъбената кожа повишава здравината на аромата, правейки я мъжки аромат, но с нотка на елегантност.

# 2 Tauerville 'Tuberose Flash'

Последният от швейцарския парфюмер Tauerville е "Tuberose Flash". Това е светъл и лек аромат за мъже, който увещава растението tuberose - голямо бяло цвете, известно със своите намеци за сладък цитрус. Ключовите бележки, смесени с луковицата на луковицата, включват жасмин и портокал.

Но това със сигурност не е досадна доза цвете. Сладостта е умерена с екзотични аромати, които са хвърлени, за да уловят чистия Ориент; а именно пачули, кехлибар и бензоин. Освен това, не искате вашият цветен кьолн да надделее над тези рози, с които ще пристигате в ресторанта.

# 3 Салваторе Ферагамо "Умо"

Поглеждането и обличането като италиански се постига само когато въплътите цялостния италиански начин на живот. Така че, континенталната къща, Салваторе Ферагамо, е завладяла аромата на миризмата на миланците с новия си "Умо" аромат.

Богато и дърво, Uomo съчетава класическото наследство на Италия с иновативната химия, така че оставате миришещи като очарованието на миналото - без зацапаните и прашни. Най-важните бележки са черен пипер, кардамон и бергамот, на върха на сребърните цветове и тирамису (италиански). Но кашмир дърво, сандалово дърво и тон боб са основата, като кральол от италиански десерт до чист отвара от италиански стил. Браво.

'# 4 Cartier' L'envol '

Изкупителят Mathilde Laurent не спести никакви разходи за френската фирма Cartier. Най-новият аромат на луксозната марка "L'envol", преведен като "излитане", отнема миризмата си от амброзия медо, медно вино, известно, че се консумира от гръцки божества.

Но най-изявеното нещо за аромата е опаковката - стъклена крушка, окачена в стъклен купол, което прави ароматът да изглежда като бутилка мед, така че е част от парфюма, част от фигурата в спалнята.

Още по-добре, бутилката може да се пълни отново, като се постигне отваряне на металния филагрейд - с подпечатана лента на Cartier - в горната част. Жалко, че не можете да вземете бутилката на вечеря.

# 5 Жан Пол Гуалие "Le Male Essence de Parfum"

Като част от най-новото представяне на аромати на Жан Пол Гуалие, колекцията "Belle Perfumerie", "Le Male Essence de Parfum" е пищно поглъщане на това, което представлява мъжка миризма. Кардамомът, цитрусите и лавандулата са силни компоненти на аромата, както и кожата, която обосновава аромата и му придава леко богатство.

Създаден от парфюмерията Quentin Bisch, бутилирането на Gaultier се е променило много от първоначалния мъжки контейнер, видян в неговия архетип "Le Male". Essence de Parfum този път се появява в изпъкнала като Adonis стъкла, с по-широки рамене и по-тясна талия, отколкото преди. Миризма е страхотно, а също и да получите спорт за фитнес. Съвременните предпоставки наистина.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива