5 основни ароматични аромати за мъже

Anonim

Ароматните аромати са почти изключително предназначени за мъжете и така са особено добър избор, ако сте на пазара за нещо безспорно мъжко. Ароматът се смята за "ароматен", когато е бил в природата - мислете кимион, градински чай, розмарин, лавандула и други растения. Ароматните състави често се комбинират с нотки на цитрусови плодове и подправки за баланс.

Ето няколко от нашите любими:

Дона Каран Гориво за мъже

"Гориво за мъже" е вдъхновено от късния съпруг на Дона Каран, Стивън Вайс, който е очарован от свободата да се ускорява по открит път. Ароматът улавя това чувство за приключение и вълнение с най-важните нотки на цитрусови плодове, ананаси и хвойна, средни нотки на моркови, кехлибар, лавандула и бадеми, както и базови нотки на сандалово дърво, пачули и мускус.

КУПУВАЙТЕ Не знам гориво за мъжете

Byredo Parfums неделя Кьолн

Неделя Кьолн на Byredo е дървесен ароматен аромат с топ бележки от кардамон, бергамот и звезда от анасон. В сърцевината си има бележки от здравец, тамян и лавандула, докато ветивер, мъх и пачули съставляват основата. Неделя Кьолн удря равновесие между топлината и сладостта, между подправката и земното състояние, между свежестта и топлината. Това е жизнено, подобряващо настроението олекотен парфюм, който е идеален за уреден уикенд ден.

КУПУВАЙТЕ НЕДЕЛЯ КОЛУНИ

Ив Сен Лоран

Една бутилка "La Nuit de L'Homme" на Ив Сен Лоран разказва за чувствена, съблазнителна история, съставена от пикантен кардамон, кедър, бергамот, ветивер и кумарин. Ароматът съществува в пространство между противоречията - сложна, но непривлекателна, дълбока и мистериозна, но ярка и свежа, сдържана, но смела. Това е богат, елегантен и мъжествен аромат, с който опаковката да съвпадне.

Купете YSL

ОС и БОБ

EIGHT & BOB има сериозно впечатляваща история за произхода, която включва почивка на френската Ривиера, бившия американски президент Джон Ф. Кенеди, контрабанда на бутилки в книги, за да се избегне разкриването от нацистите и специален семейство иконом. Това би направило голяма загадка за убийства и също така прави голям аромат, основан на рядко ароматно растение от Чили, което може да се вземе само през месеците декември и януари.

Купете Осем и Боб

Шест аромати Серия две: Слънчева магарешка сила от Хенрик Вибсков

Трудно е да се игнорира името като "Solar Donkey Power". Шест аромати: Серия две изследва връзката между художника и природата чрез колекция от аромати, истории, филми, фотография и изкуство. Спрет от уникално наименувания аромат на Хенрик Вибсков включва бележки от бергамот, ароматен градински чай, муха, пачули, мъх, тамян и боровинки. Комбинацията е топла и дървесна от една страна и свежа, ароматна и цветна от друга.

Купете шестични сюжети

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията