40 Идеи за прически и лъскави мъже, които ще направят главите да се обърнат

Anonim

Изтънчените господа като Дон Дрейпър и Джей Гетсби направиха лъскавото, лъскаво, хлъзгаво облекчение да изглежда отново готино и ние го обичаме.

Настоящата тенденция е за по-кратки настрани, по-дълги на върха срезове, които са класически и dapper, докато все още са модерни и нервни. Хвърлете малък продукт там за известно задържане и малко блясък, а вие имате чист, мъжествен, секси, гъвкав външен вид, който момчета като Лео Ди Каприо, Адам Левин и Бекъм се люлеят.

За вдъхновение сме събрали галерия от прилепнали назад прически, които стоят над главата и раменете над останалите.

Стилирането на перфектния шлиф е повече от просто разбиване на много мазни продукти в косата. Първо трябва да оформите косата (суха или гребена) на място. Искате да избегнете твърде много сила на звука и след това изберете желания продукт за довършителни работи. Те са ключът към това е - изберете дали искате суха хлъзгав или мокър климат.

Мокър климат можете да използвате влагата все още във вашата коса от чиста измиване и да я уловите под продукта, използвайте American Crew molding clay, това ще запази косата гъвкава и не е твърда в структурата си.

Ако искате суха и по-мека препипан вид, изберете първо да изсушите косата, след това използвайте продукт с висок блясък, стилен, като козметичен крем. Трябва да направите опция за стилизиране, когато посещавате функциите на черно вратовръзка в най-острите си костюми.

- Кристофър Дънкли, Мъже + Ко

1/40

2/40

3/40

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива