20 британски марки за мъже, които заслужават да бъдат закупени през 2018 г

Anonim

Независимо дали става въпрос за обличане на Бонд, монарх или Дейвид Бекъм, британската верига за мъжки облекла е направила повече от справедливия си дял, донесъл скромен, мъжки стил на световна аудитория.

И докато може би си мислите, че британците са за дъждобрани, запушени клубове и луксозни имена, които ви напомнят за момчетата, които сте ви подлагали на тренировки по ръгби в гимназията, има много повече, отколкото просто Saville Row.

Тук сме събрали списък от 20-те най-добри британски марки, за които трябва да знаете през 2018 г., като се започне от по-възрастните държавници на Saville Row до младите и непроверени.

Gieves & Hawkes

Gieves и Hawkes имат безупречна автобиография, която обхваща около двеста години и списък с клиенти, който да съвпадне. Тези момчета произхождат от Лондон през 1771 г. като военни и учреждения шивачи и не са спечелили нито един, а три кралски гаранции (не е лесно) в процеса.

Макар че те биха могли да облекчат бившите държавни глави и празнуваха спортисти като Дейвид Бекъм, просто плебс като нас все още могат да получат достъп до силна програма за измерване и поръчка, която ще ви накара да напуснете плюшените седалища в Лондон, усещайки, че трябва да сте водещо лице в следващ 007.

Хакет

Основана през 1979 г. и оперирана до този ден от елегантния Jeremy Hackett, Hackett предлага класически конфекция за шиене, с която можете да очаквате само от старейшините на учреждението Saville Row.

Неговият акцент е върху класическите работни кончета на мъжки гардероб, което ви позволява да изградите пълен комплект костюми, ризи и връзки за корпоративните девет до пет. Последната им колекция от пролетта включва по-леки плетени, джилове и ежедневни якета, но няма да виждате отпечатъци от новостите или умни поп култури кимвате навсякъде тук.

Хакет е за момчето, което иска британски подценяване без мухлясалните шивашки паяжини, които обикновено свързвате със Saville Row. Те са чудесни за един зрял, но съвременен гардероб.

вид такелаж

Британската шивачка винаги носи чувство за история, а Бъртън не е изключение. Основана през 1903 г. от амбициозен 18-годишен мъж с малък семеен заем, Бъртън вече има над четиристотин магазина и огромен дребен онлайн отпечатък.

Мъжко облекло, най-доброто качество на Бъртън е достъпността. Те правят костюми за високите, обемисти или кльощави, и никой от тях няма да ви струва ръка и крак. Всичко, което виждате, има дълъг пробег и не изглежда ужасно след сезон.

Така че, ако имате нужда от нов корпоративен гардероб или се опресните и имате нужда от него сега, Бъртън е пътят да отидете.

косинус

В един свят на циклични модове и неприятни характеристики на пистата, които изглеждат от модата преди да попаднат в магазина, Cos предлагат малко спокойствие и стабилност.

Етос тук е доста прост: целогодишни гардеробни парчета, които изглеждат добре днес и през следващите години.

Ще намерите класики с модерна и функционална цел: ризи, чантове, хартийки, халати, плажни облекла, дори и случайни костюми - всички свързани с прости цветове и добър дизайн.

Райс

Стартирала през 1971 г., Рейс са заловили лоялно следване на момчета, които винаги се нуждаят от тази следваща риза, вратовръзка или плета.

Рейс предлагат на мъже както случаен, така и официални облекла, със съвременни костюми от две части, както и с британския стил, който е насочен към по-младия, по-пророчески прогресивен гал.

Бялата им риза е основна и не може да се обърка с костюмите си за работа за интервю за работа или за вечеря. Ще ги откриете в "Дейвид Джоунс" и няма да се изненадаме, ако делът им на дребно нарасне през 2018 г.

Частен бял VC

Частен Бял VC е кръстен на човек, който история вероятно ще ви накара да се чувствате неадекватно AF.

За щастие дрехите им са проектирани да имат противоположен ефект. Те предлагат гама от издръжливи, функционални облекла, но това са техните якета - бомбардировачи, мотоциклетни якета и дъждобрани - които държат нашето внимание.

Техните производствени стандарти са трудни за победа - всяко облекло преминава през 21 чифта ръце по време на процеса и всичко е направено от фабрика в Манчестър. Вероятно вече може да кажете, че Private White VC е свързано с приемственост и с оригиналните внуци на Уайт, които все още изпълняват шоуто, сме сигурни, че това ще бъде начинът, по който ще остане.

Burberry

Всеки иска палто от Burberry - период. Бърбъри имат сериозен исторически пробег зад тях, от екипажа на британски офицери през Първата световна война до присъствието им днес като писта за завой.

Треската е малка, но отличителна част от предлагането им и през 2018 г. ще намерите луксозни аромати, шалове и торби. Ако имахме избор, ще ви видим да излезете от вратата с един от тях камилите им.

Те никога не излизат от стил, а безбройните имитации на пазара не ги правят справедливо. Ако има нещо, което да се спести през 2018 г., това е всичко.

Dunhill

Ако някога сте се чувствали нуждата да се обличате като част от горната коричка на Лондон, Дънхил играе ролята. Дънхил обслужва тълпата от клубове и голфъри от престижния си недвижим имот "Майфеър", предлагайки набор от специални опции за шиене в допълнение към якета, костюми, ризи и по-ежедневни опции.

Те дори имат бръснар и вътрешно кино за тези, които са склонни (но ние сме по-заинтересовани от дрехите). Дънхил предлага класически британски стил, който попада в по-консервативния и мъжествен край на скалата. Те са за по-възрастния, по-утвърдения, или по-младият, който се стреми да стигне там.

Барбър

Не е изненада, че британското мъжко облекло идва с история, която е трудно да се съчетае. Основана през 1894 г., Barbour не е изключение.

Репутацията им почива върху лаврите на техните трайно популярни восъчни памучни якета, които са също толкова актуални през 2018 г., колкото през последните десетилетия. Барбър не са само едно поническо пони, а в последните колекции ще можете да намерите джаги, мотоциклетни якета и ежедневни поло и панталони.

Barbour предлага услуга за ремонт на облекло, която работи на над 100 000 якета годишно. Така че, ако купите яке в 2018 г., има шанс всеки ден да го носите в продължение на десетилетие или повече.

Оливър Спенсър

Оливър Спенсър е млад до британското мъжко облекло, който стартира през 2002 г., но не можем да го задържим срещу тях.

Оливър Спенсър интензивно актуализира мъжките класики като якета бомбардировачи, щапелни бели ризи и трикотажни облекла, като им дава модерен, пригоден външен вид, без да предприема никакви съкращения в дизайна и производството. Техните най-нови колекции от 2018 г. подсказват, че влияят на 70-те години и ние държим амбициозно око на техните бомбардировачи и ритроуред.

черница

Притежаването и ползването на луксозна кожена чанта е елемент от списъка с кофи за повечето от нас тук в D'Marge.

Естетиката на Мулбъри е незабележима, но мъжествена, избягвайки ужасяващите цветове и отпечатъци в полза на силния дизайнерски етос и суровата палитра. Техните щандове са нещо като безкраен покупки с трайна стойност, които можете да предавате на децата си и наскоро ускориха аксесоарите си, като ви даде солидни опции за подаръци през 2018. Мюсюлманите купуват веднъж, купуват марката, но ако можете да видите миналото ценообразуване, никога няма да погледнете назад.

Пол Смит

"Странният британски шивач, който харесва смешните модели", съвсем не прави справедливостта на Пол Смит. Една мъжествена тежка категория, Пол Смит преработва класическата британска шивашка машина със смело око за цветове и отпечатъци, без да ряза никакви ъгли по време на процеса на проектиране.

Той е защитник на вълната и приготвянето на наследство, но не позволява това да се сблъска с бурен печат или изтръпване по запустелите претенции на Saville Row. През 2018 г. Пол Смит изследва умерена, лека изтънченост, за разлика от характерната му смелост: флорални отпечатани плитки и еспадрили, бански костюми, както и много оранжево, навсякъде.

Погледнете бомбардировачите му и не се страхувайте да изрежете флорална връзка в ротацията си.

Александър Маккуин

Не много марки могат да кажат, че могат да бъдат идентифицирани от момента, но Александър Маккуин определено е един от тях.

През 2018 г. смъртоносните изображения на черепа и костите на Маккуин не се случват никъде и вероятно ще забележите растеж на бродерия на черепа в допълнение към гардеробните тежки тежести като обикновени блейзери и черни смокини. Не изглежда, че новият мениджмънт е променил това, за което е Александър МакКуен, така че ако вашият гардероб се нуждае от малко готическо изображение, среща сериозно шивачество, най-вероятно сте го намерили.

Джон Смедли

Джон Смедли е друг верен британски лейбъл, който се занимава с над 200 години служба.

Създадени през 1784 г., те правят прости, гъвкави плетива като вашите crewnecks, шал жилетки, и вълнени henleys в сухи небцето от предимно блус и сиво. Повечето парчета са чиста меринова вълна и направени във Великобритания. Нашият любим е трофея, който е солидна инвестиция за предстоящия студ.

Орлебар Браун

Повечето момчета не слагат "лукс" и "къпещи се" в една и съща кошница, така че за щастие имаме Орлебар Браун да го направи нещо.

Орлебар Браун отговори на виковете на мъже, които бяха омръзнали от дълги, фратобойни борили, които ги замениха с умни шорти, които вероятно щеше да се изкъпят в града. Те обхващат както обикновени, гъвкави модели, така и нетипични отпечатъци и са толкова внимателно направени, колкото и "сериозната" шивашка.

Така че, ако искате да направите слънчево изгаряне край басейна с луксозно преживяване, чифт дъски Orlebar Brown е стилна (но скъпа) стъпка в правилната посока.

Ема Уилис

Намира се в римската крепостна улица "Джермин", Лондон, Ема Уилис е неделима черта на британското мъжко облекло.

Основана през 1989 г. и направена изключително в Обединеното кралство, няма да видите нито една от дръзката дръзкост на Пол Смит или готическата драма на Александър Маккуин - всичко е за обикновените корпоративни мъжки облекла, които вършат работата за девет-пет.

Аксесоарите са още една силна характеристика през 2018 г., варираща от джобни ханки до връзки и дресинг, които ще ви накарат да преосмислите да се облечете за работа в понеделник.

Харди Ами

Етикетът на имената на Sir Hardy Amies падна в неизвестност, след като не успя да върви в крак с времето, но неотдавнашното рестартиране след банкрута през 2009 г. позволи малкото свеж въздух в марката и добави някои съвременни нюанси към името.

Все още ще намерите класически парчета, като костюми от флора и дървени въглища, бели ризи и приятелски връзки в заседателната зала, но в по-тънки, приспособени разфасовки и тъкани за по-млада, по-малко консервативна публика.

Всичко е свързано с поддържането на променящите се вкусове на пазара, без да забравя къде започна всичко и новата марка на Hardy Amies направи точно това.

Smythson

Подобно на Gieves & Hawkes, Смитсън има три роялни гаранции и престижна клиентела за роялти, филми и политика.

Дълголетието и безвремието са в основата на обхвата на Smythson, ценностите, отразени в използването на най-добрата налична кожа и персонализираното майсторство - няма да виждате никаква сурово обработена кожа или sweatshop работа тук.

Смитсън може да е трудно да продаде, ако току-що сте стъпили на стълбата и трябва да си купите костюми от стария си човек, но тези кожени часовници и пълни зърна са просто твърде приятно да пропуснете.

Grenson

Гренсън е един от последните, най-великите обувки в Нортхемптън. Те проследяват историята си до 1866 г. и все още се конкурират на пазара за обувки от своята фабрика в Нортхемптън, където работят десетки занаятчии.

Гренсън са известни със здрави обувки, обувки Goodyear, които могат да бъдат обслужени периодично и ако сме честни с вас, те са по-добри от някои от техните скромни конкуренти. Те обслужват всяко предпочитание от класически охфорд до ботуши, но броговете им привличат най-много внимание от играчите на обувки.

Гренсън не разбива банката като другите марки на Нортхамптън и ако се грижите за тях, те ще ви видят (и краката ви) през десетилетия трудно износване.

Sunspel

Sunspel прави своя дом в престижни основи, област на пазара, която лесно може да се пренебрегне.

Sunspel направи някои от първите премиум бельо във Великобритания през 1860 г. и оглавява въвеждането на боксерки през 1940-те години. Те оттогава разшириха хоризонтите си по един голям начин, с всичко от мерино трикотаж, за да плуват къси панталони и тениски за лятото.

Sunspel са склонни да се придържат към неутрална цветна палитра, правейки основите им достатъчно гъвкави, за да се промъкнат и излизат от всяко облекло.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията