10 стилни поло ризи, които са доказателство за Lad

Anonim

Да се ​​обличаш е трудна работа (понякога). Като мен, вероятно сте имали ден, когато тениска не е на парите. От друга страна, натискането на бутон понякога прекалено много работи върху пръстите ви - особено след пет последователни дни в офиса. Кой се нуждае от артрит в 20-те или 30-те? Имате нужда от ръцете си в добра форма, за да държите бира и да се наслаждавате на приятелите си.

Влезте в силно подценяваната, често откроена поло риза. Polo ризи първоначално са замислени като активно облекло за тенисистите. Сега можете да намерите почти всеки в поло риза; от леко поробени бащи на неделя, до британски пънкари, които се държат прекалено сериозно.

Не позволявайте на съответните собственици да ви плашат. Носенето на поло няма да се превърне в петдесетгодишен банков мениджър или кожухар, странно, както изглежда. Всъщност, полото често е основната съставка на облекло, което трябва да бъде облечено, без да крещи "това е първият ми ден в кабинета". Той работи еднакво добре с чифт кино шорти или с ленен костюм. С поло, можете да се движите по трудния терен между случайни и официални, без да нанасяте трайно увреждане на нивата на кортизол.

Това е селекция от поли ризи, които си заслужават времето и (някои) от парите ви. Дори и да имате само един - вече няма да бъдете човекът, който изстрелва късмета си със същия бутон на Брукс Брадърс, който е получил за Коледа преди три години.

Просто не изкарайте яката (моля).

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива